2777
2789

سلام من ۱۴ سال پیش گواهینامه گرفتم ولی رانندگی نکردم  امسال دیدم خیلی به یاد گرفتن رانندگی احتیاج دارم  ۱۰ جلسه با یه مربی رفتم آموزش خیلی میترسم به طوری که الان نشستم یه دل سیر گریه کردم که چرا نمیتونم به ترسم غلبه کنم فکر میکنم هیچی از رانندگی بلد نیستم از ماشینا میترسم دوباره میخوام ۱۰ جلسه دیگه برم آموزش ولی امیدی ندارم بتونم تنها رانندگی کنم 

یادت میره چکار کنی؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه چیزو بلدی و فقط میترسی از ماشین های دیگه با کلاس رفتن درست نمیشه

نترس اگه شما راننده یه ماشین هستی و باید به بقییه راه بدی فرصت دور زدن بدی بمونی رد بشن پس بقیه ماشین ها هم باید برای دیگران اینارو انجام بدن اصلا خجالت نکشین وای اگه بمونم چییی پشتم ماشین چیییی اگه نتونستم دور بزنم چیییی اوایل جاهای خلوت تر و کم ریکس تر برین اولش ممکنه خیلیا بد و بیراه بشنون یه چیز عادیه فک کن آقایون که چندین سال رانندن به هم بدو بیراه میگن 

دقیقا یادم میره

عزیزم تنها راهش نوشتنه شاید مسخره یا خنده دار بیاد ولی. چاره ای نیست 

مراحل. رو بنویس برای خودت مرور کن.  مثلا نیم کلاج.

یا شرع به حرکت    تو ترافیک سربالایی.   و  ایست و حرکت. تو ترافیک سرپایینی. چه  کارهایی بکنی.  همون کلاج نقشش کلیدی هست  اینا رو ممکنن هول بشی تو لحظه فراموش کنی 

موقع مرور تو خونه بشین و دو تا متکا زیر پات بذار و اون مراحل رو انجام بده تا مپملکه ذهنت بشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

دیگه ده جلسه آموزش دیدی هرچی باید میگفتن گفتن ... اگه همسرت ماشین بهت میده دوتایی با ماشین خودتون برید تمرین اوایل یه مدت آخر شب برید جاهای خلوت کم کم فقط اون بشینه کنارت همه جا خودت ببر ترست میریزه

باید نترسی عزیزم به اعصابت مسلط باش بیکمپلکس وگل گاوزبان بخور,بعدم هرماشینی فضای خودشو اشغال میکنه ش ...

حتما امتحان میکنم خیلی برام سخت شده شبا تا صبح خوب نمیخوابم آنقدر بهش فکر میکنم