2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم با ی زن مطلقه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهرم از اوناس ک اگه بی دلیل اقدام ب طلاق کنم باید کلی دوندگی کنم تهش مهریه امم نمیده بچمم میگیر ...

اینو میدونستی شوهرتم میتونه ازت شکایت کنه 🥴ب جرم آبرو ریزی...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اره اینجوری بمن گفتن ک شوهرم با کلی افتخار گفته من با ی زن مطلقه ام ک خودش التماسم میکنه برم پی ...

واااای چه بد

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️                                                    

توهردوبرنامه توحساب کاربری زده سیم کارت من اگه شماره به اسم خودش دزدکی داشته باشه وخبر نداشته باشی ا ...

ب اسم خودش نیس ب اسم رفیقشه اینم دوستاش بهم گفتن ولی شوهرم زیر بار نرفت.بنظرتون بگم فلانی این حرفو بهم زده یا ن 

زنا بخودشون رحم نمیکنن و گ ن مردا ک تکلیفشون مشخصه

شوهرت تنوع طلب؟؟؟؟

حرووم حتما خیلی بهش مزه میده.   

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آخه نرهای بی خاصیت یه دقیقه خیانت نکنین ببینیم چه خبره سرطان اونجا بگیرین آلتهای سرگردان

کاش ی چیزی پیدا میکردم ذره ذره بهش میدادم میکشتمش و کسیم نمیفهمید اینجوری بچمم ازم نمیگرفت