2777
2789

سلام صبحتون بخیر 

دیروزنذر۱۲۴هزارصلوات روختم کردم عصرماشینمون خراب شد شوهرم ازسرکارداشت میومدتوراه خراب شده امدادخودرواومده برده تعمیرگاه کلی خرج گذاشته دستمون ازاین ورم عروسی داریم وقت اجاره خونه هم رسیده نمیدونم چه خاکی سرم بریزم موندیم تو گل 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

عزیزم همیشه به این فکرکن که شایدقرار بوده اتفاق بدی بیفته مثلاتصادف حالا فقط ماشینتون خراب شده.انشاله مشکلات مالیتون حل بشه.حتماتاثیرصلوات هادرزندگیت هست بدبه دلت راه نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه ربطی به صلوات داره 

بخاطر گرفتاری مالی نذرکرده بودم همه که میگفتن خیلی مجربه چرااینطوری شد 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

ای بابا.

نمیدونم چی بگم

منم حین انجام یه ختم بودم،برای حفظ آبرو.بعد دقیقا هفته پیش یه مسئله ای پیش اومد ک اوضاعم بدتر شد. دهنم باز موند.یعنی خودش رحم کنه

موندم خدایا من التماست میکنم نذر میکنم آبروم حفظ بشه،بعد تو بدترش میکنی؟؟؟؟؟

عزیزم چه ربطی به نذر صلوات داشت

ماشین همینه دیگه، ما که توی این ماه نزدیک ۸ ، ۹ میلیون خرجش کردیم و نذر صلوات هم نداشتیم تقصیر کی بوده

اتفاقا من بارها دیدم با ختم صلوات چندین اتفاق خوب برامون افتاده

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بخدااوضاعمون خوب نیست دستمون فعلاخالیه ازیه طرف بچه ها هم لباس میخوان واسه عروسی دختربچه که خودتون میدونید چکارکنم اخه

بخاطر گرفتاری مالی نذرکرده بودم همه که میگفتن خیلی مجرب ...

ای بابا درست میشه نا امید نباش 

این نا امیدی بده ذکر استعفا الله بگو 

سوره واقعه برای پول خیلی مجرب انشاالله درست میشه

فقط لطف خدا
ای بابا درست میشه نا امید نباش  این نا امیدی بده ذکر استعفا الله بگو  سوره واقعه برای پو ...

بخداهرشب سوره واقعه انشراح مزمل لیل میخونم ختم قران هم دارم نصفشوخوندم نمیدونم خودمم نمازم دعا همیشه میخونم 

همیشه استغفارمیکنم برای اموات صلوات میفرستم سرنمازاول واسه دیگران دعامیکنم شوهرمم خیلی ادم کاریه خیلی کارمیکنه 

به ختم صلواتت ربطی نداره عزیزم کلا وقتی انسان زیادی حساب و کتاب کنه یک اتفاقی میوفته من به شخصه هر وقت یکم گفتم قناعت کنم دقیقا یک ضرر کردم پس بی خیال شدم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
به ختم صلواتت ربطی نداره عزیزم کلا وقتی انسان زیادی حساب و کتاب کنه یک اتفاقی میوفته من به شخصه هر و ...

😩😩😩