2777
2789
عنوان

پدر و مادر هلیکوپتری نباشیم 😵😃🌿

420 بازدید | 11 پست

والدین هلیکوپتری چیه ؟

⛔️ والدینی هستند که بیش از حد درگیر زندگی فرزندانشان هستند و اجازهٔ انجام کاری را به آن‌ها نمی‌دهند، مخصوصاً در دوران تحصیل.

نام گذاری واژهٔ هلیکوپتر به دلیل این است که والدین همانند هلیکوپتری بالای سر فرزندانشان پرواز می‌کنند و اعمال او را زیر نظر دارند و اجازه استقلال و تجربه و حتی شکست به آن ها نمی دهند .

❌️والدین هلیکوپتری، والدینی هستند که بیش از اندازه بر روی فرزندانشان تمرکز می کنند ؛ حتی در مورد چیزهای ساده. 

این نوع والدین مسئولیت تجربیات، موفقیت و شکست فرزند خود را بر عهده میگیرند.

⚠️فرزندانِ این نوع والدین در بزرگسالی اغلب به اضطراب و افسردگی و سرخوردگی و وابستگی دچار می شوند .

پ ن : حتما شما هم در اطرافتون دختران و پسرانی رو دیدین که والدین هلیکوپتری داشتن و شخصیت وابسته ای دارند که اگر کسی بهشون بگه بالای چشمتون ابرو هست یا خواسته شون رو نپذیره ، دچار افسردگی و پوچی و انزوا میشن . چون این نوع والدین علاوه بر مواردی که نوشتم ؛ هرچیزی رو که فرزندشون خواسته در اختیارش گذاشتن و فرزند در بزرگسالی طاقت نه شنیدن و توانایی مقابله با مشکلاتش رو نداره . پس بنابر این اگر فرزند دارید یا در آینده صاحب فرزند یا فرزندانی میشید این سبک سمی رو برای بچه ها اجرا نکنید که بسیار ضربه زننده هست 🚫⛔️❌️

✅️🦋👌🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهه . باید سبک فرزند پروری رو تغییر بدین 🙂❌️🌸🙏

منم امیدوارم فردا بتونم با مشاور صحبت کنم.برام دعا کنین.پسرمم بچه استرسی و کم اعتماد بنفس و وابسته هستش

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
منم امیدوارم فردا بتونم با مشاور صحبت کنم.برام دعا کنین.پسرمم بچه استرسی و کم اعتماد بنفس و وابسته ه ...

ان شاالله مشاوره براتون مفید و همراه با موفقیت باشه عزیزم .پسرتون چند سالشه ؟

✅️🦋👌🍀

ان شاالله مشاورتون مفید و موفقیت آمیز باشه عزیزم .پسرتون چند سالشه ؟

4

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ان شاالله مشاورتون مفید و موفقیت آمیز باشه عزیزم .پسرتون چند سالشه ؟

شما هم مشاورید؟

ان شاالله مشاوره براتون مفید و همراه با موفقیت باشه عزیزم .پسرتون چند سالشه ؟

اگه مشاورید میشه کمکم کنید؟

شما هم مشاورید؟

من درس روانشناسی خوندم در دانشگاه و کارگاه های مربوطه رو گذروندم و با اساتید در تعامل هستم ولی هنوز درمانگر نیستم . ولی حیطه ی درمانگری رو در آینده کودک و نوجوان انتخاب کردم 🙂🌸

✅️🦋👌🍀

عزیزم یه سوال داشتم پسرم ۴سالشه.یه خواهر ۶ماهه داره.مدتیه حتی قبل از تولد دخترم ،وقتی میریم مهمانی اگر کسی به پسرم سلام کنه یا تعریف کنه جیغ میزنه و خوشش نمیاد کسی بهش محبت کنه.بقیه هم مواظبن تا حدی که خیلی جلوی پسرم ذوق خواهرشو نکنن ولی پسرم این طوری رفتار میکنه.

یا مثلا خونه خودمون اخلاقش نسبتا خوبه ولی خونه مادربزرگش ک همیشه مهد توجه بوده خیلی بداخلاق میشه سرشون جیغ میزنه و هر کاری دلش بخواد مثل چراغ خاموش و روشن کردن ؟شکلات پرت کردن و هر کاری بخواد میکنه.مثلا اگه بشقابشو خودمون ببریم سر سفره جیغ میزنه ک یعنی خودم میخواستم بیارم ما هم میگیم اهان ببخشید حواسمون نبود خودت میخوای بیاری و....

یکی دیگه اینکه تو بازی با بقیه بچه ها دوست داره همه چیز مال خودش باشه مثلا توپ اگه یکی بدیم دست پسرم یکی دست دوستش(توپی ک مال میزبان هست و مال هیچکدومشون نیست)سریع از دست اون یکی به زور میگیره و دوباره اگه بگیم خب یه توپ دیگه بدیم به دوستش اونو هم ازش میگیره.حتی گاهی اگه بگیم فلان چیز مال دوستته و نباید بدون اجازه ازش بگیری بازم این کارو میکنه تا ما وارد شیم و با تهدید به رفتن و به زور وسیله دوستش رو بهش برگردونیم.حتی گاهی وسیله بزرگ تر ها رو هم به زور میگیره و ما نمیدونیم چجوری بگیم مثلا فلان چیز رو اجازه ندادن چون شروع به جیغ و داد میکنه(هر چند اگر من در خانه خودمان چیزی نخوام بدم اگه جیغ هم بزنه نمیدم بهش ولی در منزل بقیه انها کوتاه میان و به خواسته اش میرسه)

یه چیز دیگه اینکه مثلا با وسیله ای مثل سیم شارژر میخواد بازی کنه خب اولش میگیم نچرخونش  چون خطرناکه و به کسی میخوره گوش نمیده و میگه میخوام بچرخونم بعدش میگم خب برو روی اون فرش وایسا و بچرخون ک به کسی نخوره این کارو میکنه ولی مثلا بعد از یه مدت دوباره میاد سمت بقیه یعنی دوباره زیر قولش میزنه و بهش میگیم و گوش نمیده.حالا باید چه کار کنیم؟ایا باید به روش نیاریم؟اگه اسیب زننده بود چی؟اگه وسیله رو بگیریم هم جیغ و گربه میکنه و ناراحت میشه.و دفعه بعد باز هم همین ماجراست

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم یه سوال داشتم پسرم ۴سالشه.یه خواهر ۶ماهه داره.مدتیه حتی قبل از تولد دخترم ،وقتی میریم مهمانی ا ...

سلام .ببینید عزیزم اگر توجه و محبت شما و همسرتون به اندازه بوده به پسرتون، ولی با این وجود این رفتارها رو داره و قبلا خیلی کمتر بوده یا نبوده این رفتارها و الان اوج گرفته؛ یکم غیر طبیعیه. چون این ها رفتارهای خودمحوری کودکان هست که نهایتا ۲ الی ۳ سالگی کودک به اوج خودش می رسه و اینکه توی ۶ سالگی به اوج رسیده یعنی یکی از مراحل رشد کودک داره دیرتر شکل میگیره و به نظرم پسرتون رو بهتره‌ پیش یک روانشناس با تخصص کودک و نوجوان ببرید تا کمک کنن که این مرحله از رشد رو پسرتون زودتر پشت سر بذاره 

✅️🦋👌🍀