2777
2789
عنوان

یکی ب دادم برسه😭😭😭😭

420 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من ی پسر سه ساله دارم دیشب ی تخمه پیدا کرد از زیر مبل من دیدم داره درست میکنه بخوره یهو دس زد ب گلوش و گریه کرد سریع بهش آب دادم نصفه شب بیدارشد چن بار سرفه کرد غذا اینام خورد امروز همه چی عادی ولی هی دهنشو نشون میده میگ بوف شده تو گلوش پوست تخمه مونده ینی؟چیکار کنم چطور بفهمم😭😭😭من دارم دق میکنم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

احتمالا زخم شده گلوش از داخل 

محض اطمینان میتونی دکتر ببری چک‌ کنه خیالت راحت تر میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا زخم شده گلوش از داخل  محض اطمینان میتونی دکتر ببری چک‌ کنه خیالت راحت تر میشه

دکترا اصلا قبول ندارن این چیزا رو ی بار گفتم دعوام کرد گفت این چرت و پرتا چیه☹️

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

فک کنم زخم کرده گلشو ن اینکه مونده باشه مایعات زیاد بهش بده اگه خیلی نگرانی ببر ی معاینه بکن 

البته من بچه ندارم ولی خب اگه تو گلو بمونه اصلا خیلی بده گریه میکرد مرتب  احتمال زیاد زخم شده

نه گلم احتمالا زخم شده گلوش باید دیفن هیدارمین بدی

امیدوارم زخم باشه🤦🏻‍♀️

فک کنم زخم کرده گلشو ن اینکه مونده باشه مایعات زیاد بهش بده اگه خیلی نگرانی ببر ی معاینه بکن  ...

ن همه چیزش عادی کلی چایی و آب و دوغ و غذا و بستنی و اینا خورد فقط اینکه ب دهنش اشاره میکنه میگ بوف شده منو نگران کرده دماغشم میماله

بهش نون بده بخوره اگه چیزی باشه می‌بره پایین اگه نباشه زخم شده فقط یه کم

نون دادم امشب اتفاقا لقمه بزرگ بزرگ میگرفتم ک اگ چیزی هس بره نمیدونم حالا🥲

دکترا اصلا قبول ندارن این چیزا رو ی بار گفتم دعوام کرد گفت این چرت و پرتا چیه☹️

نمیخاد بگی تخمه خورده گلوش چیزی گیر کرده یا نه 

بگو از دیروز بی تابی میکنه گلوشو نشون میده متوجه  نشدم چشه شما یه بررسی کنید ببینید گلوش عفونت داره چیزی شده یا نه

احتمال زیاذ گیر نکرده فقط خراشیده شده اذیت میشه یا اینکه به خاطر واکنشت تو ذهنش مونده داره تکرارش میکنه نه اینکه حتی خراشیده شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نمیخاد بگی تخمه خورده گلوش چیزی گیر کرده یا نه  بگو از دیروز بی تابی میکنه گلوشو نشون میده متو ...

من دقیقا ی بار بچم هیچی نمیخورد و تب داشت بردم دکتر گفتم ممکنه چیزی باشه تو گلوش؟گفت ن این چرت و پرتا رو جلوی من نگو☹️بعدم گلوشو نگاه کرد گفت عفونت نداره شب وقتی خوابیده بود خودم دهنشو نگاه کردم دیدم چن تا آفت رو لثه و گلوشه بعدم زود خوب شد