من هرماه خودم دوسه تومن پس انداز میکنم بعد همش خرج میشه نمیمونه الان فقط ۳تومن دارم فقط میخوام ی تیک ظریف بخرم از دستم نره ولی مثلا یکی دوماه دیگ تولد پسرم کم آوردم بفروشمش. ضرر میکنم ؟
در مورد بازار طلا و دلار نمیشه نظر قطعی داد اگه برای مدت طولانی تری میخاستید سرمایه گذاری کنید صد درصد میگفتم بخر سود میکنی چون قیمت طلا شاید در حد ده بیست تومن بالا پایین بشه ولی در کل روند صعودی داره ولی برای یکی دو ماه بعدش نمیتونم نظری بدم نسبت ب الان پایین میاد یا بالا. شما اگه قصدت اینه طلا برا سرمایه گذاری بخری نه برا زیور آلات و استفاده شخصی، پیشنهاد میکنم شمش های یک گرمی یا طلای آب شده بگیر که اجرت ساخت و اینها ندارع اگه هم تو ضرر افتادی حداقل خیالت راحته فقط از بابت سود فروشنده و قیمت طلا ب ضرر میفتی نه از بابت اجرت ساخت که موقع فروش نابود میشه. طلا فروشی آشنا هم اگه دارید چ بهتر بگید یکم راه بیاد سود فروشندشو کمتر بزنه
ولی درکل بنظرت تا اواخر بهمن طلا بالاتر نمیره یعنی؟
نظر شخصی من اینه نزدیکای عید میره بالا نمیخام بحث س ی ا س ی راه بندازم ولی همه اینا مربوط ب اوضاع س ی ا س ته بهمن چون نزدیک ت ظ ا ه ر ا ته یا ممکنه قیمت انقد بالا بره که بیفتیم تو تحریم چون قیمت طلا با بازار جهانیه و فقط ایران رو پوشش نمیده یا اونقدر بیاد پایین که مردمو دور از جون خر فرض کنن ترغیب کنن برای شرکت در ر ا ه پ ی م ا یی
بذار یچیزی بهت بگم اگه سود برات مهم نیس فقط میخای پولت ب باد نره برو حساب یکساله باز کن نریز تو کارتت که خرجش کنی. سود سه میلیون هیچی نیستاااا خیلی خیلی کمه ولی در عوض پولت کم نمیشه اگه بتونی هر ماه همینقدر پس انداز کنی بریزی تو اون حسابت کم کم پولت اونقدر زیاد میشه که سودشم اندازه حقوق ی ماه ی کارمند دولت میشه من خودم ۱۵۰ میل سرمایه دارم با ماهی ۲۹۰۰ سود درسته کمه ولی از هیچی بهتره