2777
2789

امیدوارم امشب مثل شبای دیگ تگدونشون خراب نباشه

تگ ‌کنید لطفا

نی نی یار اگه تگارو دیدی، من خیلی وقته منتظر رسیدگیم

الان بیا پی وی لطفا کامل مشکل منو حل کن 

من چند روزه دنبال رسیدگیم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

@نی_نی_یار_شب  

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب  

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
توی خصوصی توضیح دادم صبور باشید سایت شلوغه تا من بتونم تاپیک شما و دوستتون رو پیدا کنم

من با کسی کاری ندارم ک

از ساعت ۱۱ تا الان دیگ ی تاپیک باید پیدا می‌شد

مشکلات بقیه ام قاعدتا ربطی ب من نداره چند روزه ک من درگیرم پس شاید امشب کلا رسیدگی ‌نی نی یار سهم من باشه

من با کسی کاری ندارم ک از ساعت ۱۱ تا الان دیگ ی تاپیک باید پیدا می‌شد مشکلات بقیه ام قاعدتا ربطی ب ...

اسم تاپیک رو بگید تا من بتونم پیدا کنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اسم تاپیک رو بگید تا من بتونم پیدا کنم

خودتون ترکوندنید من اسمشو از کجا ببینم بگم؟

جمعه شب 

دقیقا همون موقعی که همه‌تگتون میکردن ولی شما اصلا تو سایت نبودید، همون موقع ترکید.

خودتون ترکوندنید من اسمشو از کجا ببینم بگم؟ جمعه شب  دقیقا همون موقعی که همه‌تگتون میکردن ولی ...

چیزی که خودتون نوشتید و اسمش رو نمیدونید...انتظار دارید توی این همه تاپیک من بدونم؟

لطفا اسم بگید و صبور باشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

چیزی که خودتون نوشتید و اسمش رو نمیدونید...انتظار دارید توی این همه تاپیک من بدونم؟ لطفا اسم بگید و ...

نی نی یار تاپیکم الان نیست اسمشو از کجا در بیارم بگم؟

ع

سه بار اینکارو گفتم

می‌فهمید اصلا من چی‌ میگم؟

خب اگه اسم تاپیکو میخواید نباید میترکوندید!

اسمشم طولانی بود دیگ در همین حد یادمه

مشکل من نیست ک من الان تاپیکمو میخوام سریع لطفا.

سلام من تاپیک های شمارو چک کردم اخرین تاپیک معلق شده شما با عنوان تک فرزندی ظلم نیست! در تاریخ  ۱۴۰۲/۰۸/۱۹ بوده بعد از اون هیچ تاپیکی از شما معلق نشده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام من تاپیک های شمارو چک کردم اخرین تاپیک معلق شده شما با عنوان تک فرزندی ظلم نیست! در تاریخ   ...

عنوان تک فرزندی ظلم نیست تاپیک ممنوعی نبود تازه ب خاطر نی نی یار قفلش کردم ک نترکه

اونو ک برگردونید

خیلی تاپیکای من الکی ترکیدن 

راستی نی نی یار شب اصلا سر پستشون نیستن 

اتفاقا اینکه ایشون سر پستشون نیستن باعث شده بود ک کلا سایت بهم بریزه و تاپیکای الکی بترکه تو این چند شب

حالا استارتر خیلی براشون مهم نیست اما برای من مهمه 

عنوان تک فرزندی ظلم نیست تاپیک ممنوعی نبود تازه ب خاطر نی نی یار قفلش کردم ک نترکه اونو ک برگردونید ...

تنها یک شب این مشکل پیش اومده عزیزم که ممکن برای هر کسی اتفاق میوفته من بابت اون شب عذرخواهی میکنم تاپیک هم مربوط به اون تایم نبوده 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تنها یک شب این مشکل پیش اومده عزیزم که ممکن برای هر کسی اتفاق میوفته من بابت اون شب عذرخواهی میکنم ت ...

نی نی یار شبو بفرستید خودش جای پررویی عذرخواهی کنه

شما ک کاری نکردید

آخرین تاپیکمو برگردونید مربوط ب همون تایم بوده

اگر پستی توی اون تاپیک مشکل داشته، همون پست رو پاک کنید ن تاپیکو...

اون تاپیک نشون دهنه  این بود ک نی نی یار شب اکثر شبا نیست و سایت تایم ایشون رو هواس

ب خاطر همینم طبق میلیون نبود قدرتم ک دستشونه دیگ ترکوندن دیگ....

برش گردونید فقط من سریع میخوامش

سلام من تاپیک های شمارو چک کردم اخرین تاپیک معلق شده شما با عنوان تک فرزندی ظلم نیست! در تاریخ   ...

چجوری بعد اون هیچ تاپیکی نترکیده؟

تاپیکی ک ثابت کردم ک نی نی یار شب بی‌ مسئولیتی آخرین تاپیکم بود

الان این تاپیکی ک داریم صحبت میکنیم اخریه، قبل ار این اون تاپیک بود

چجوری ترکوندتش ک نشه فهمید اصلا وجود داشته؟!

اون تاپیک تک فرزندی ظلم نیست و آخرین تاپیکی ک ترکوندن برگردونید