2777
2789
عنوان

کسایی زایمان طبیعی انجام دادن بیان

1323 بازدید | 10 پست

هفت روز از زایمانم گذشته اما خیییلییی میسوزه بخیه هام🥺😭طبیعیه؟چه کاری میشه انجام داد؟

حس میکنم اون قسمت گشاد شده وقتی میبینمش🥺دارم افسرده و روانی میشم

آره بابا خوب میشه منم ۲ماهه زایمان کردم همینطوری شده بودم😂

اسپری نیواشا حتما بگیر بزن عالیه

روزانه چند دقیقه هم سشوار بگیر

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به مرور جمع میشه

آناناس برای زخم عالیه بخور جاش نمیمونه

با شامپو بچه بشور عفونت نکنه بعدم خشک کن

زایمان طبیعی واقعا سخته

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بعدا عمل زیبایی انجام بده ،ناراحتی نداره با نی نی ات خوش باش 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

عزیزم اولشه طبیعی هست بعد خودش خوب میشه به خاطر اون حسی که داری میگم

و هر روز با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن روزی چن دفعه خیییییلی به روند بهبود کمک میکنه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
سوزش شاید عفونت کرده ،هنوز خیلی کار داره تا جمع و جور شی نگران نباش من که زایمان دومم حتی بخیه هم نخ ...

نمیدونم عفونت باشه یا نه ،اما مرتبا سرم نمکی و محلول ضدعفونی کننده که دکتر داده بهش میزنم و سشوار میکشم ، خیلی نگران گشاد شدنشم که یوقت نیاز باشه باز بخیه بزنم

نباید سوزش داشته باشه روزی دوبار با شامپو بچه بشور یواش بخیه هارو ...با سشوار خشک کن نوارتم تند تند ...

نگرانم نباش مثل روز اول مبشه اصلا بد شکل نمیمونه تا40روزت که کاملا خوب میشی