2777
2789

حالت تهوع و سردرد وحشتناک. هر کی میشناسم اینجوری شده. تو خونه زندانی شدیم. تو آسمون یه دود سیاهیه. بیرون هم میریم بوی دود خفه ت میکنه.. لعنت به باعث وبانیش 

دارم از سردرد و سوزش گلو میمیرم حتی نمیتونم برم دکتر چون تحمل آلودگی بیرون ندارم بدتر میشم خدایا چرا مگه ما بنده هات نیستیم چرا باید انقد زجر بکشیم😭😭😭

لطفا بگید شهرتون چجوریه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصفهان هم الودست

الآنم آب زاینده رود باز ولی نمیشه رفت بیرون 

تقصیر خودمون 

از بس ماشین های بی کیفیت با سوخت بی کیفیت تر استفاده میکنیم حتی برای دو قدم راه با ماشین میریم بیرون 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

سلام همشهری💔

خیلی دلم بارون میخواد تا الان هیچی نداشتیم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
خواهر بیا بغلم😭😭😭😭😭 میگن فردا ظهر بارونه. باران اسیدی بشه هممون خفه میکنه😩😩😩

☹️🥺ای کاش حداقل اولیش بیاد که هوا بهتر شه ،برای بعدیا دیگه اسیدی نیست

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اصفهان هم الودست الآنم آب زاینده رود باز ولی نمیشه رفت بیرون  تقصیر خودمون  از بس ماشین ...

اهواز کلا صنعتی شده پر از کارخانه و دکل های نفت وگاز کار میکنن و سم و دود میدن هیچکسم چیزی بهشون نمیگه