2789

بچها مامان بزرگ دختر خالم وقتی حدود ۴۰ سالش بوده شوهرش فوت میشه و یک ماه بعد هم پسر جوونش که ۲۳ سال داشته تصادف میکنه و فوت میشه این زن خیلی سختی کشید از اونموقع که من بچه بودم تا همین حالا ها هروقت میدیدمش گریه میکرد برای داغ بچش، شبا قاب عکسشو بغل میکرده میخابیده،مثلا یه وقتایی میرفتیم خونشون همش از خاطرات پسرش تعریف میکرد گریه میکرد برا همینه میگن داغ بچه هیچوقت فراموش نمیشه.

۷۰ سال داشت و این اخریا خیلی مریض شد تا امروز فوت شد و دقیقا کنار پسرش خاکش کردن

عاشق به معشوقش رسید به نظرم امشب خوشحالترینه که با بچش و شوهرش دیدار کرده و بلاخره پسرشو بغل کرده میگفت دلم میخاد بغلش کنم .

به نظرم اینکه بمیری و عزیزات رو اون دنیا ببینی خیلی حس خوبیه بعد کلی دلتنگی .

برای شادی روحش یه صلوات بفرستید.

مثل این عکس که چقد حس خوبی داره

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بس حرف آتیش وقیچی آتشین وآویزون شدن وآب جوش شنیدم این تصویر و خوشحالی آدماش تو مخیله ام نمیگنجه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اره والا 

من فکر میکنم خیلی ترسناک باشه ۷سالم بود خواب دیدم یه جا رفتم برهوت طبقه طبقه بود صخره هاش بعد هر خانواده از فامیلامون یه جا سر سفره خودشون نشسته بودن.پیش هر کدوم میرفتم راهم نمیدادن تو جمعشون وحیرون و سر درگم بودم.همیشه این خوابم منو میترسونه

فک میکنم اون دنیا همینقدر غریبانست

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰