من یه دختر ۴ ساله و یه ۱ ساله دارم از بعد تولد دومی یه مدت افسردگی بعد زایمان گرفتم الان بهترم ولی دختر بزرگم خیلی لجباز و شیطون شده بعضی وقتا کم میارم و دعواش میکنم البته نه همیشه. میخوام بدونم همه مامانا همینن یا من اینطوریم؟ اگر نباید هیچ وقت دعوا کنم گفتم برم روانپزشک دارو مصرف کنم آرومتر بشم اگر هم طبیعیه که هیچی.
اینو بگم که دعوا کردنم اینطوریه که صدام میره بالا ولی زدن و فحش در کار نیست و جلوی خودمو میگیرم
وای من از تو بدتر بودم بخصوص که توی شهر غریب هم تنها بودم .شوهرمم همشششش سر کار.از خودم متنفر شده بودم .الان اومدم شهر خودمون پیش مامانم اینا خیلییییی بهتر شدم . واقعا فشار عصبی روی هم من هم بچه ها بود . الان خیلی اوضاع بهتره .
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دختر دایی من گاز زمین میگیره نشتی یهو از پشت ی مشتی میزنه تو کمرت ک نفست میره یا موهاتو میشکه لگد می ...
اینم دقیقاخداشاهده مثل دختردایی منه یعنی انواع عذاب روحی وجسمی واردمیکنه تنهاصدایی که میاداونم بالبخندمیگه آیلار....بعددوباره قهقهه انگارخوشحاله وبچه رویادداده
بچه من رفتار بدش اینه به زور هرچی دست خواهر بزرگترش بود میگیره اصلا به محض اینکه یه چیز بی ار ...
بلاخره دوتا بچه داشتن واقعا سخته اکثرا یکیشون با اون یکی سازگار نیست صبوری کن بزرگ میشن و باهم رفیق میشن دیگه چه میشه کرد بچه هستن از اولم میدونستیم این مشکلات هست
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
قطعا دو بچه داشتن واقعا سخته برادرزاده های خودمو میبینم دیگه میدونم در آینده باید شاهد جنگ و جدل فراوان باشم ولی باید بپذیرم چون اون بچه اس نمیفهمه من که میدونستم اینجوری میشه باید سعی کنم صبوری کنم چاره ای ندارم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله منم شهر غریبم صبح تا شب خودم و خودم هستم باید خیلی تحملم بالا باشه امیدوارم از پسش بر بیام خدا به همه مادرا صبر و آرامش بده
منمبه وسایل سر سوزن حساس نیستم حتی وقتی چیزی خراب میکنه میگم خداروشکر سالمه میتونه راه بره ب ...
عزیزم خدا حفظشون کنه کار خوبی میکنی مال دنیا ارزش نداره خودت یا بچتو ناراحت کنی بخاطرش