2777
2789
عنوان

مادری هست که اصلا بچه هاشو دعوا نکنه یا داد نزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست

به مراتب اونایی که هیچی به بچشون نمیگن بچه های گستاخ تری دارن 

مقداری تنبیه و دعوا نیازه برا تربیت .اما از حد خارج نشه 

کاملا طبیعی هستی 

مادرها مقدس نیستن اونها هم صبر و حوصله دارن 

تروخدا تینطور فکر نکن هربار بچم جمعی بالاتر گل گفتم همه از پشت بچه دراودن ک بچه است و تو کارت اشتباهه اما نفهمیدن همین حرفاشون باعث چه لطمه ای به من شد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگر یکی بود اینطوری نمیشد؟؟ یعنی وقتی وارد سن لجبازی میشد من تحملم بیشتر میشد؟

اصل لجبازی این بچه ها بخاطر حضور بچه دومه

به قول معروف محبت و وقت شما نصف شده و بزرگه اذیت میشه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
ماها هم آدمیم ربات که نیستیم . میتونی بعدش که به آرامش رسیدی عذر خواهی کنی روانشناسا بهش میگن ترمیم ...

عذخواهی لازم نیس بگه ببخشید داد زدم روت چون بچه دور برمیداره و تو ذهنش میمونه که مامانم خطاکاره  همینکه مهربون بشی و باهاش خوب بشی و تحویلش بگیری همون عذرخواهیه 

وسائل خونه و اینا چی؟

سعی میکنم چیز حساسی نذارم دم دست ولی آسیبم بزنه برام مهم نیست من با علم به همه اینا بچه آوردم دیگه پارسال تلوزیون رو انداخت صفحه اش کلا خراب شده دیگه درستم نمیشه ناراحتش شدم چون گرونه خدایی ولی عصبی نشدم به هیچ وجه مبل فرش اینا چیزی بریزه برام مهم نیست بچه خرابکاری نکنه که نمیشه البته بچه خوبیه خدایی هیچ کارش از قصد نبوده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا من بچه کوچیکترم اینطوره چی؟

ببین درسته که بعضی بچه ها ذاتن شخصیت شیطونیی دارن

اما من این تجربه ام از این سایته که همه کسایی که بچه با فاصله سنی کم دارن دقیقن این مشکلات رو هم دارن

خیلی زیاد خوندم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

دیشب دخترم یه درس قشنگ بهم دادگفت استرس وناراحتی توروازنخوردنش درک نمیکنه اون فقط چهره ترسناک تورونگاه میکنه بزارنخوره بلاخره یه رو گشنه اش میادغذامیخوره .....  وظهردم رفتن مدرسه اش درکمال خونسردی چندتاخوراکی تویخچال وگفتم  پسرم گفت فقط نون سنگک دادم بهش ورفت عصربرگشت وازهرخوراکی خوراکی یک قاشق خورد پس توهم خونسردباش

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
سعی میکنم چیز حساسی نذارم دم دست ولی آسیبم بزنه برام مهم نیست من با علم به همه اینا بچه آوردم دیگه پ ...

بچه من رفتار بدش اینه به زور هرچی دست خواهر بزرگترش بود میگیره 

اصلا به محض اینکه یه چیز بی ارزش بگیره دستش میره از میقاپه .

هرچی بهش میگیم نکن و یه چیز دیگه بردار فایده نداره