2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله همسر من

البته پانیک فقط یه بار بهش دست داد

و خیلی علائم دیگه داشت.کلی دکتر مغز و اعصاب رفت

درمانش زمان بره و یه کم سخته. نباید وسطش ول کنی درمانو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آره بخداااا... یوگاااا عالیه اطرافتون دارید.. کدوم شهری؟ تهران خیلیی کلاسای خوبی برا یوگا هست.. توی ...

ن من تهران نیستم ولی یوگا داریم تو شهرمون 

اون ویس چیه عزیزم؟ 

ن من تهران نیستم ولی یوگا داریم تو شهرمون  اون ویس چیه عزیزم؟

بزن صوتی کاسه تبتی

یا نرم افزار صدای باران رو دانلود کن محشرههههه

مشکل تو همه از اعصاب و استرس و ریختن توی خود میاد.. وقتی بتونی اعصابت رو آروم کنی میبینی چقدررر از مشکلت حل میشه آرومتر میشی 

چ علائمی داشت عزیزم؟  چقدر زمان برد؟

دست هاش بی‌حس میشد شبها.پاهاش یخ میکرد چند تا پتو مینداخت روش اثر نداشت میگفت استخونام داره یخ میزنه.دکترهای مغز واسش داروهای صرع تجویز کردن و آرام بهش!!!

البته بگم دکتر های طب سنتی هم همه مثل هم نیستن چند تا عوض کرد ولی همه تقریبا مثل هم گفتن که خون توی رگ ها سفت و غلیظ شده  و سردی کل بدن رو گرفته. چون حالش بد بود چند بار‌ پشت هم فصد و حجامت کرد که حالت عادی خطرناکه .بعد یه دکتر بهش هم پرهیز غذایی داد و هم دارو.از سال ۹۹ تا الان خیلی حیلی بهتر شده.اوایل خب داروها قوی بودن کم‌کم کمتر شدن.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بزن صوتی کاسه تبتی یا نرم افزار صدای باران رو دانلود کن محشرههههه مشکل تو همه از اعصاب و استرس و ر ...

انگار کم آوردم دیگه نمیتونم 

سرگیجه عصبی گرفتم ک دیگه از همه بدتره