2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با طب سنتی درمان نمیشه من خیلی رفتم برو روانپزشک اگر دارویی بهت نساخت یک داروی جایگزین می دهد ولی دو سه هفته اول مصرف دارو ممکنه اضطرابت بیشتر بده بعدش اثر میذاره بهتر میشی و بعد درمان میشی راه دیگه ای نداره و الا خیلی اذیت میشی و با سنتی هم پانیک درمان نمیشه 

عزیزم با طب سنتی درمان نمیشه من خیلی رفتم برو روانپزشک اگر دارویی بهت نساخت یک داروی جایگزین می دهد ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی عزیزم 

بله تاثیر نداشت و سه ماهه زیر نظر روانپزشک هستم و خداروشکر خیلی بهترم 

امیدوارم شما هم همیشه تندرست باشید دوستم 😘

ممنون از وقتی ک گذاشتی عزیزم  بله تاثیر نداشت و سه ماهه زیر نظر روانپزشک هستم و خداروشکر خیلی ...

منم آسنترا بهترم کرده کلی وقتم تلف طب سنتی و اسلامی شد اشتباه کردم باز جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعت است گارد داروی اعصاب داشتم ولی اضطراب با علائم جسمی هیچ جور دیگه درمان نمیشه در کنار دارو حالا ورزش و اصلاح سبک میتونه دیگه کامل کامل درمانت کنه بهتر از اولت بشی. 

منم آسنترا بهترم کرده کلی وقتم تلف طب سنتی و اسلامی شد اشتباه کردم باز جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعت ا ...

منم اس سیتوپرالوم بهترم 

ورزشم تو برنامم هست ولی خیلی تنبلی میکنم 

شما بهتر شدین منم خسته شدم دیگه کم آوردم😭

سلام گلم خوبی؟من خداروشکربهترم. قرص ازیپم میخورم ولی یه حملات سرگیجه ای دارم فکرکنم بخاطر گوشمه هرچند وقت یبار میگیرم خیلی وحشتناکه دیگه حتی ازاین پهلو به اون پهلو  یا یه ذره سرمو این ور واون ور نمیتونم بکنم سرم انگار میره یه حالت خییلیی بدی میشه . شما الان وضعییت چطوره؟چه علائمی بیشترداری؟