2777
2789

هرچقدرم ک خوب باشه وقتی باهم ی جا زندگی میکنین باید منتظر دخالتا باشین

من با مادرشوهرم یه جا نیستم ولی

الان میخوام از مامانم بگم

همیشه میگفتم چ مامان خوبی دارم حتما بهتر از همه با عروسش رفتار میکنه

خوش بحال عروسش

اما از وقتی داداشم ازدواج کرد

حسودیای مامانم شروع شد

بعد ازعروسیشونم ک دیگه بدتر شد

خوانواده عروسمون خیلی اهل رفت و امدن

اکثر مواقع مهمونی دعوتن یا میان خونه داداشم مهمونی

واسه هرمناسبتی مهمونی دارن

مامانم هروقت اینا مهمون دارن میگه چرا مهمون دارن چرا واسه شام اومدن چرا تا دیروقت میمونن چرا سر و صدا میکنن

چرا چرا چرا چرا

اصلا مامانم اینجوری نبود

باورم نمیشه این مامانم همون مامان سابقمه

که میگفت عروسم هرجور راحته زندگی کنه

حتی خیلی خوشحال بود ک خونوادگی اهل رفت و امد و مهمونی ان

خلاصه با مادرشوهر ی جا زندگی نکنین

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی منطق 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

احسنت 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

افرین حرفت قبول دارم نمیدونم حکمتش چیه تا پسرشون زن میگیره حسادتشون شروع میشه باز تو قبول داری من چی بگم که فعلا جاری ندارم به چشم شوهرم و برادرشوهرم مامانشون فرشتست من دارم اشتباه میکنم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اگه فقط پیش شما میگع و‌به عروس و‌پسرش هیچی نمیگه اشکال نداره بذار روانش تخلیه شه 

خب مشکل اینجاس ک همیشه رو اعصاب داداشم داره راه میره

طفلی داداشم مشکلی نداره بااینا

ولی مامانم اتیش بیار معرکس

نمیدونم چرا ادما وقتی تو یه جایگاهی قرار میگیرن اخلاقشون عوض میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

صددرصد اشتباهه.کلا چه خانواده شوهر چه خانواده خود ادم.و البته این گلایه از رفت امد احتمالا به خاطر داداشتونه.منم زنداداشم اینا زیاد رفت امد دارن.داداشم هی میاد بالا غر میزنه که خونه زندگی ندارن،همش اینجان،گرونیه اله بله.نمیرسم.خستم نمیزارن استراحت کنم.... انقد غر میزنه باعث میشه مامانمم غر بزنه

صددرصد اشتباهه.کلا چه خانواده شوهر چه خانواده خود ادم.و البته این گلایه از رفت امد احتمالا به خاطر د ...

ن داداشم هیچی نمیگه

کلا من و داداشم صلح طلبیم حوصله دعوا وبحث نداریم

ولی برعکس مامانم....

میگم خب مامان وقت اینا میرن مهمونی خب اونام میان خونه اینا هر رفتی ی اومدی داره

میگه ن داداشی گناهه همش باید پول میوه و شیرینی و شام بده

درکش نمیکنم همیشه داره میناله