2777
2789
عنوان

با مادرشوهر تو ی ساختمان زندگی نکنین🚫🚫🚫🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست
نمیدونم چرا ادما وقتی تو یه جایگاهی قرار میگیرن اخلاقشون عوض میشه

سلام چطوری خیلی وقته ندیدمت🥰

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

حالا مامان من از اینور بوم افتاده 

هشت ساله داداشم طبقه بالا زندگی می‌کنه هنوز بعد هش سال برا خونه ش یبار نون نخریده سیب زمینی پیاز نخریده یبار ماشینش خودشو بنزین نزده ، مامان بابام تمام کاراشونو انجام میدن. هر وعده نصف غذارو مامانم می‌فرسته بالا میگه بوش پیچیده تو خونه اونام هوس کردن براش ترشی میندازه سبزی خشک می‌کنه ماهی پاک می‌کنه 

دوتا بچششونم دارن بزرگ میکنن 

خدا شاهده اصلا بدم نمیاد و دخالت نمیکنم چون زندا ششم واقعا خوب و مهربونهو خودش مادر ندارنه ، اما مامانم دیگه شورشو دراورده اگه از خجالت نباشه می‌ره بالا ماساژشونم میده 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چطوری خیلی وقته ندیدمت🥰

سلام ممنونم تو چطوری 😍

یکم کار داشتم کمتر میومدم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
حالا مامان من از اینور بوم افتاده  هشت ساله داداشم طبقه بالا زندگی می‌کنه هنوز بعد هش سال برا ...

اخی عزیزم☺☺☺

انشالله سایشون بالا سرتون باشه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
خب مشکل اینجاس ک همیشه رو اعصاب داداشم داره راه میره طفلی داداشم مشکلی نداره بااینا ولی مامانم اتی ...

راستش دروغ چرا اگه منم بعدها ایشالا پسرم ازدواج کنه بخواد تو همه مناسبت ها با خونواده زنش بره و‌بیاد بهم برمیخوره‌ چه حتی اگه خونه شون ده فرسخ دورتر باشه

راستش دروغ چرا اگه منم بعدها ایشالا پسرم ازدواج کنه بخواد تو همه مناسبت ها با خونواده زنش بره و‌بیاد ...

چرا اخه؟

چ عیبی داره خوش باشن

مگه چقدر زندگی میکنیم؟

سلام ممنونم تو چطوری 😍 یکم کار داشتم کمتر میومدم

ممنون 

فکر کنم نشناختی کاربریم پریروز ترکید با اون یکی اومدم 😂

اون قرصا بود معرفی کردم یادته اونم 😂

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
چرا اخه؟ چ عیبی داره خوش باشن مگه چقدر زندگی میکنیم؟

اگه پسر من فقط با خونواده زنش خوشه و‌ انقدر ارزش قایل نمیشه دو‌تا مناسبت با اونا باشه یکی با من من کلا درو براش باز نمیکنم فشنگ بره غلامی اونا رو بکنه ..البته پسر من کلاس اوله ها😂ولی خونم به جوش اومد😂😂😂

اگه پسر من فقط با خونواده زنش خوشه و‌ انقدر ارزش قایل نمیشه دو‌تا مناسبت با اونا باشه یکی با من من ک ...

ن خب

شماهم باید سیاست داشته باشی طرف خودتم بکشونیش

وگرنه رو هوا میزننش

داداش من با ماهام رفت و امد داره ولی خب مامانم نمیدونم چرا اینجوریه

ممنون  فکر کنم نشناختی کاربریم پریروز ترکید با اون یکی اومدم 😂 اون قرصا بود معرفی کردم یادته ...

عه قرصی توای😂😂اخه پروفت شبیه یکی دیگه بود واسه همین نشناختمت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ن خب شماهم باید سیاست داشته باشی طرف خودتم بکشونیش وگرنه رو هوا میزننش داداش من با ماهام رفت و ام ...

اها من فکر کردم کلا با اوناست من خودمم الان با شوهرم تعادل داریم این ور و‌اون ور مساوات پسرمم نرمالش اینه که یاد بگیره تعادل رو برقرار کنه ایشالا که اینجوری میشه

عه قرصی توای😂😂اخه پروفت شبیه یکی دیگه بود واسه همین نشناختمت

میکم که اون یکی کاربریمه اون پریروز نمیدونم چرا ترکید فکر کنم به خاطر اینکه عکس جن گزاشتم ترکید

هر چند یکی دیگه زیر سر داشتم😂

میکم که اون یکی کاربریمه اون پریروز نمیدونم چرا ترکید فکر کنم به خاطر اینکه عکس جن گزاشتم ترکید هر ...

خدا نکشتت چرا عکس جن گذاشتی😂😂

خدا نکشتت چرا عکس جن گذاشتی😂😂

خودشون تاپیک گزاشتن بیاین راجب جن حرف بزنیم کی تا حالا جن دیده منم عکسش رو گزاشتم گفتم اونایی که ندیدن هم ببینن 

ولی جدا از شوخی داشتن با هم حرف میزدن ساعت ۱ و نیم شب بود یهو یه جن ظاهر شد 😂😂فکر کنم ترسیدن گزارش زدن