2777
2789
عنوان

صدای اومدن شوهرم میاد قلبم ازجاش درمیاد استرس میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11192 بازدید | 222 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دخترم سه سالشه میگه مامان من بابارو دوس ندارم میگم بمیرم برات من خیییییلی بادخترم ملایم و مهربون ...

نمیدونم چه حکمتی این مردای پاچه گیر اکثرا هم دختر دارن طفلی دخترا 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

وای عزیز دلم تو که لنگه .کپی برابر با اصل خودمی .بخدا شوهر من ایراد گیر .بد اخلاق .زبون نفهم .منطق که کلا حالیش نیست .فقط وفقط دنبال بهونه است با من دعوا کنه منو حرص بده .شدیدا هم باهام لج میکنه .لج ها ....من فلان لباس رو میپوشم میگه باید درش بیاری حق نداری بپوشی .خوسم نمیاد و.....تو همه چیز .خستم .دلم یه زندکی با عشق می خواست .که نشد .دلم یه زندگی اروم وراحت به دور از تنش و...می خ اد .چیکار کنم خدا اصلا منو نمیبینه .خواهر جان .

وای یا خدا  تو که زورت به شوهرت میرسه تو بزنش  مبادا بچه دیگه ای برای این آدم بیاری ها

من جلوشو میگیرم خیلی وقت ها ولی دیگه دخترم وحشت داره ازش نه دیگه غلط بکنم یکی دیگه رو بدبخت کنم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

😔😔عزیزم ..بیشتر بداخلاقا بخاطر اینه که به هدفهاشون در زندگی نرسیدن. سر یکی دیگه خالی میکنن. سعی کن قوی باشی باهاش بحث نکن. بذار اونقدر ایراد بگیره تا خسته بشه. وقتی ببینه روت تاثیر نداره ساکت میشه. این مردا که حاضر نمیشن برن روانشناس مشکلاتشونو حل کنن. خودت ببین میتونی چیزی یاد بگیری مشکل رو حل کنی. اگر نمیتونی جدا شی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من جلوشو میگیرم خیلی وقت ها ولی دیگه دخترم وحشت داره ازش نه دیگه غلط بکنم یکی دیگه رو بدبخت کنم

اره نیار 

محکم وایستا تو روش پشت بچه خالی نکن

دقیقن منم موندم چرا واقعا 

انگار قرار نیست یه پسر بیاد تو سن بلوغ یه چپ یه راست بکوبه دهنش بفهمه زور چیه

مظلوم همیشه مظلومه