یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم پدرم ۷سال پیش بخاطر سکته مغزی فوت کرد من ۲۱سالم بود برادرم ۱۸..خیلی سخت بود اما باهاش کنار امدیم.. دنیا همینه دیگه همه رفتنی هستن به هر طریقی.. خدا پدرتون رو بیامرزه.. ولی هوای مادرتو داشته باش زیاد برو پیشش
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ان شاالله خدا به همگیتون صبر بده من دور و اطرافم هرکی رو دیدم که شوهرشون فوت شده رو پای خودشون زندگی کردن خیلی سر حال و قبراق هم به کارهاشون میرسن با دوستان هم سنشون رفت و آمد میکنند.
این رو هم اضافه کنم که مادرم اصلا نمیتونه تنها زندگی کنه از لحاظ شخصیتی کاملا وابستست واقعا نمیدونم ...
خاله منم خیلی وابسته بود حتی تا غذا درست کردنم شوهر خالم انجام میداد خالم اصلا و ابدا بلد نبود الانم نزدیک ۶۰ سالشه شوهر خالم فوت کرده باور کن اینقدر قشنگ زندگی میکنه
نه ۵۵ سالشه ولی اصلا عادت به تنها زندگی کردن نداره
عزیزم سنی ندارن که. مطمئن باش دوست پیدا میکنند . والا این همسایه ما ۷۰ ۸۰ سالشه از وقتی شوهرش فوت کرده اینقدر فرز و سریع و چالاک شده انگار جوان شده اصلا یه جور حس استقلال پیدا کرده اونم وقتی از در خونه میخواست بره بیرون جتما باید شوهرش باهاش میرفت ولی الان مسجد میره کلی دوست داره .
خالمم که گفتم کلاش ورزش میره کلی دوست داره تنهایی یا با دوستاشم کلی سفر رفته . شماها باید این حس خوب رو بهش بدین کم کم که میتونی واسه دل خودت زندگی کنی هر کاری که دوست داری و تا حالا شاید نتونستی انجام بده ...البته الان خیلی سخته ولی بعد یکسال تقریبا خودشون رو پیدا میکنند
چه مدته دارن این مدلی میگذرونن منظورم اینه چون شرایط خاصه میتونه تداوم داشته باشه
سه سالی میشه البته خانم حقوق دارن و دست خالی خونه هیچ کدوم نمیرن میگن نمیخوام جای حرفی باقی بمونه تو زندگیشون دخالت نمیکنن تو تصمیماشون نظر نمیدن به گفته عروس خانواده
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚