2777
2789
عنوان

بچها ازتون راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 18 پست
دقیقا مثل مامان من بابام تمام کارای داخل و بیرون از خونرو به تنهایی انجام‌میداد خالتون تنها زندگی م ...

نه یه دختر هم داره که همش دعا میکنه اونم ازدواج کنه چون بداخلاقه 😂 نگران نباش شما اون حس استثلال رو بهشون بدین خودشون رو پیدا میکنند تازه وارد مرحله جدیدی از زندگیشون میرن ...یه کلاس ورزشی یه کلاس شعر و هنری برن حتما اگه اهل مسجد هستن خودش کلی براشون خوبه .دنبال کارای خیر برن روحیه بهشون میده مثلا با دوستاشون خیریه کوچیک درست کنن باور کنید خیلی کارها میشه کرد که وقتی شوهر و بچه ها هستند یکم دست و بالش بسته تر هست درسته وجود مرد خیلی لازمه و همونطور که گفتسن عین خاله من وابسته بودند ولی مطمئن باشید بعد یکسال خوب میشن .اولش فقط خیلی سخته.

ببین اینجوری بهت بگم که خاله من مینشست کریه میکرد میگفت حالا میخوام برم خرید با چی برم؟؟؟؟ چون رانندگی نمیکنه میترسه مامانم با تعجب گفت با اسنپ😂تازه خالم اون موقع فهمید عه آره راه های دیگم هست که تجربه نکرده

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عزیزم سنی ندارن که. مطمئن باش دوست پیدا میکنند . والا این همسایه ما ۷۰ ۸۰ سالشه از وقتی شوهرش فوت کر ...

وای عزیزم

ممنونم ازت چه‌قدر حرفاتون بهم آرامش داد

این چندوقته از غصه مامانم دارم دق میکنم 

گفتن این حرفا چه‌قدر حس خوب بهم داد

امیدوارم هیچ موقع توی زندگیتون داغ عزیز نبینین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالی میشه البته خانم حقوق دارن و دست خالی خونه هیچ کدوم نمیرن میگن نمیخوام جای حرفی باقی بمونه تو ...

چه خوب 

واقعا ادم در هر حالتی باید پول داشته باشی

اینجوری هیچ موقع زیر منت دیگران نمیمونه

وای عزیزم ممنونم ازت چه‌قدر حرفاتون بهم آرامش داد این چندوقته از غصه مامانم دارم دق میکنم  گ ...

قربونت برم ممنونم الهی شما هم غم آخرتون باشه و تن مادر گلتون همیشه سلامت باشه . دعای خیر پدر نازنینتون همیشه بدرقه راهتون .روحشون شاد

مولاست حسین.... آقاست حسین ...