2777
2789
عنوان

خواهرم از دست این خواهرشوهر عوضی چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونیم ماهم فقط میدونم خواهرم نفرت داره ازشون

خوب ابجیت ازش بپرسه ببینع چ مرگشع حرصم گرفت

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 

این مردها اخرش باید سرشون به سنگ بخوره یک روز باید اول یک کاری کنه حرف شنویش کم بشه بیاد سمتش بعد اموال را بنام خودشون بکنن اینا کاری یک روز و یک ماه نیستا کاریکسال و دوسال اول باید حساسیت را کم کنه و بیخیال باشه و بعد کم کم 

یا داستان اینکه طرف اموالش بنام پدرومادرش کرده و فوت شدن بعد همه رفته براانحصار وراثت و خوده پسر بی خونه و زندگی مونده را بفهمه تا درس عبرت بشه براش 

متاسفانه دامادتون به سن ازدواج نرسیده یا ترس از طلاق داره و خواهرش بجا دلگرمی تازه اتیش بیار شده وگرنه اگه خواهرت خوب باشه باید به برادرش بگه بچسب به زندگیت 

این مردها اخرش باید سرشون به سنگ بخوره یک روز باید اول یک کاری کنه حرف شنویش کم بشه بیاد سمتش بعد ام ...

خواهرش هیچ توهینی به خواهرم نمیکنه خیلی سرد و رسمی هست ولی خواهرم ازش متنفره میگه موزیه از زیر داداشش رو پر میکنه

و خدایی که بشدت کافیست 😍