2777
2789
عنوان

دوستان☹☹

716 بازدید | 25 پست

دوستان کیا از اسنپ شاپ سفارش دادن

چقد طول میکشه تا محصول برسه؟

من هفته پیش سفارش زدم هنوز نیومده

بدبختی دیشبم رفتم لباس سفارش زدم

کاش نمیزدم☹☹☹

میترسم کلا نرسه و پولامو هدر داده باشم

من زیاد خرید کردم نگران نباش اگر زیاد گذشته از طریق پشتیبانی پیگیری کن خیالت راحتیا پول پس میدن یا جنس به دستتون میرسه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
من زیاد خرید کردم نگران نباش اگر زیاد گذشته از طریق پشتیبانی پیگیری کن خیالت راحتیا پول پس میدن یا ج ...

برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تااون حد

کامنتای خیلیارو خوندم همه پشیمون بودن

شما از فروشگاه اسنپ سفارش زدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تا ...

البته من لوازم آرایشی بیشتر خرید کردم یک جفت هم کتونی برای مادرم خریدم که خودم درخواست کردم برام همون لحظه ارسال کنند که ارسال کردن 

هروقتهم با پشتیبانی تماس گرفتم همون لحظه جواب گرفتم چرا با خط شهری تماس نمیگیرید 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
البته من لوازم آرایشی بیشتر خرید کردم یک جفت هم کتونی برای مادرم خریدم که خودم درخواست کردم برام همو ...

من از هفته پیش خریدم تازه زدن مرحله پردازش یعنی هنوز ارسال نکردن

تلفن ثابت نداریم

من از هفته پیش خریدم تازه زدن مرحله پردازش یعنی هنوز ارسال نکردن تلفن ثابت نداریم

نگران نباش دستت میرسه اسم مشخصات سایت بزن داخل گوگل از طریق خود سایتش پیگیری کن 

نگران نباش دستت میرسه اسم مشخصات سایت بزن داخل گوگل از طریق خود سایتش پیگیری کن 

توی سایت هیچی ننوشتن جز زدن در حال پردازش ..جای دیگه ایی هم هست که پی گیری کنم؟

مرسی خیلی روحیه میدین😄😄❤

توی سایت هیچی ننوشتن جز زدن در حال پردازش ..جای دیگه ایی هم هست که پی گیری کنم؟ مرسی خیلی روحیه ...

اسمش به من بده شجره نامشو برات در بیارم🤣🤣🤣

برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تا ...

من از اسنپ شاپ دو بار سفارش دادم، هر دو بار جنسی به دستم نرسید، بار دوم هنوز پولمو برنگردوندن، دیگه هیچوقت بهشون اعتماد نمیکنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منظورت فروشگاه اسنپه یا اسنپ اعتباری؟!  

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇