2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد...

25 بازدید | 0 پست

دلم یه زندگی آروم و قشنگ میخواد 

ی خونه تو طبقه سوم یا چهارم یه آپارتمان 

یه خونه نقلی اما پر نور ی خونه آیی ک بالکن داشته باشه و بتونم دراز کل و گلدونش کنم و عصرا وقتی بچم از خواب بیدار شد برش دارم با اسباب بازیشو با ی لیوان چایی برم روزمرگی و رفت و آمد آدما رو نگاه کنم 

دلم میخواد صبح ک میشه پردها رو بزنم کنار و روزنه نور بدوعه تو خونه پخش بشه و من مثل ی خانوم همه چی تموم و خوش فرم با اون بلوز دامن ساده و قشنگم مشغول جمع و جور کردن و همزمان آشپزی کردنم باشم تا بچم بیدار بشه از خواب و بقیه ی وقتمو بذارم برای اون 

باهم بازی کنیم و عشق کنیم تا باباش از سر کار بیاد 

دلم یه خیال راحت میخواد 

خیالی ک از دغدغه مالی خالی باشه 

خیالی ک از ترس نشدن و نرسیدن و نتونستن خالی باشه 

و خیالی ک پر باشه از مهر مادری و عشق و انگیزه 

امروز ۲۳ آبان ماهه و من ۱ آبان ۹۹ سقط شد بچم 💔

امروز باز ۲۳ آبان ماهه و من همین روزای سال ۱۴۰۰ شک داشتم ب بارداری تا بالاخره آذر بی بی چکم مثبت شد و اونم دو هفته بیشتر پیشم نبود 💔

من مادری کردم ، من مادری میکنم هنوزم با اینکه ندارمشون 😓

من دلم بنده به همون روزا 

من دلم خوشه به اینکه قراره اتفاق قشنگ تازه ایی برام رقم بخوره ان شاالله 🤲

راستی ۱۷ آبان ک رفتم دکتر ...گفتش ک ماه بعد داروهای iui رو باید شروع کنم و برم برای iui 

نمی‌خواستم اینطوری بشه 

نمی‌خواستم مسیرم انقد سخت باشه 

ولی شده ، من صبور شدم اما ب چ‌ قیمتی 

ذوقم کور شده دیگه 

انگار ک عزیزترین کست بی‌خبر گذاشته رفته و تو تنها و مات و مبهوت موندی ، تنها موندی و بی خبر و ی روزی ک جلوی آینه داری ی لبخند کج ب تار موهای سفیدت میزنی 

باز یهو بیخبر در باز بشه و بیاد تو 

تو اونقدر اونو دوست داشتی و اونقدر این بی‌خبری طولانی بوده ک حتی دیگه اشک شوقی هم نداری نای جیغ زدن نداری تهه عکس العملت شده اینکه دستاشو بگیری و خیره بشی تو چشاش و اشکات جلوی دیدت رو تار کنه ...

برام دعا کنین ک من خیلی تنهام و کم آوردم 😓😓😓

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢