2777
2789
عنوان

نمی‌خوام ناشکری کنم ولی...

248 بازدید | 12 پست

آخه خدا به کیا بچه میده...

تو همین نی نی سایت پر از خانم‌هایی که یا بچه رو نمی‌خوان یا پشیمونن که حامله شدن یا شوهرشون کتکشون میزنه حتی تو بارداری و خودشونم بچه‌هاشونو میزنن یا هنوز خودشون زیادی بچه‌ان یا...

بعد چرا ما رو لایق نمی‌دونه؟ به خدا بچه بیاد میذاریم رو سرمون

درسمون و خوندیم، کار کردیم، سنمون کم نیست آماده‌ایم، صبرشو داریم

نمی‌دونم واقعا چرااااا...😭

اتفاقا به همینا بیشتر میده چون خودش گفته انسان را در رنج آفریدم باید به اونا که بچشونو اذیت میکنن و رنج میدن و فقیرن بیشتر بده دیگه طبق این حرفش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به همینا بیشتر میده چون خودش گفته انسان را در رنج آفریدم باید به اونا که بچشونو اذیت میکنن و ...

آره واقعا

دیروز یکی رو دیدم ۵تا بچه داشت!!!! بعد ۲۸سالش بود

بعد شوهرش اینو میزد اینم بچه‌هاش رو میزد!

بیین من یسال نشدم  تو اوج ناباوری شدم ۴۰روز‌شکمم روغن سیاهدونه چرب میکردم شب رابطه بعد ...

عزیزم من این ماه نهمم بود که باز هم فکر نکنم خبری باشه

اینارو هم امتحان میکنم مرسی ولی فکر کنم باید برم روی دوا و دارو😔

بارداری یه پروسه طبیعیه

تخمک و اسپرم با کیفیت تو شرایط مناسب لقاح  میکنن بعد از لقاح تخم باید تو دیواره رحم جاباز کنه برا خودش

بعد تقسیم میشه...امکان داره اصلا لقاح صورت نگیره یا صورت بگیره و تخم نتونه تو دیواره رحم جا خوش کنه یا حتی تو مراحل اولیه تقسیم جنین متوقف بشه

حالا ارتباط اینا  با خدا چیه ؟

خدا یه سری قوانین وضع کرده تابع این قوانین اتفاق بیفته نتیجه میده

مثل ما نگاه نمیکنه به موضوع

استرس نداشته باشی خیلی زودتذ نتیجه میگیری

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اتفاقا به همینا بیشتر میده چون خودش گفته انسان را در رنج آفریدم باید به اونا که بچشونو اذیت میکنن و ...

تو رو خدا چه ربطی داره

اونایی که خیلی بچه دارن و رفتار بد میکنن فرهنگ شون بایینه

زود ازدواج کردن ...خیلی کم جلوگیری کردن و زود هم باردار شدن

کلا بارداری اول مشکله ..بارداری های بعدی به سختی اولی نیست

تقصیر خدا چیه اینن وسط؟؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
تو رو خدا چه ربطی داره اونایی که خیلی بچه دارن و رفتار بد میکنن فرهنگ شون بایینه زود ازدواج کردن . ...

خدا روح رو میدمه و مشخص میکنه هر کی بچه ی کی باشه کلا خدا انسان رو میافرینه چجوری ربط نداره خودشم گفته انسان را در سختی آفریدم اگه دقت کنی اونایی که شرایطشون بده معمولا بیشتر از اونایی که شرایطشون خوبه بچه دارن نمیدونم چرا نمیپذیری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بارداری یه پروسه طبیعیه تخمک و اسپرم با کیفیت تو شرایط مناسب لقاح  میکنن بعد از لقاح تخم باید ...

یعنی به نظرت تو خدا نخواد اینا بچه‌دار میشن؟

یا اگر بخواد نمی‌تونم به کس دیگه‌ای بده

من که معتقدم قطعا بخواد می‌تونه مثلا به من بده مگر اینکه اینجوری فکر کنی و خودتو راضی کنی که هرکسی رو با خودش میسنجه و شاید برای من بخواد توی وضعبت بهتری بچه بده

اگر بخوای همه چیز رو بگی روند طبیعیه که کل جهان قابل توجیه هست دیگه خدا اونوقت چه کاره است؟؟؟

تو رو خدا چه ربطی داره اونایی که خیلی بچه دارن و رفتار بد میکنن فرهنگ شون بایینه زود ازدواج کردن . ...

قبول دارم منطقت رو ولی اینجوری که کلا خواست و اراده خدا کجای کاره؟؟؟؟

حالا کاری به این دستفروش‌ها و کسایی که بچه‌هاشون رو کرایه میدن برای دستفروشی ندارم ولی آدم‌های عادی هم که بچه دارن خیلی‌ها لایق نیستن 

کسی رو میشناسم که معتاده رفتا از یک زنی قبل از ازدواج بچه‌دار شده فقط برای اینکه از خانواده‌اش به اسم بچه دائما پول بگیره!