2777
2789
عنوان

مرد بددهن

158 بازدید | 19 پست

سلام خوبین ایشالله حال دل همه خوب باشه 

بنده 21سالمه شوهرم23پنج ساله ازدواج کردیم ولی بچه نداریم چون خودمون نخواستیم شوهرم کلا بد دهن هست خب ولی وقتی بحثمون میشه الان اصلا افتضاحه شده برمیگرده میگه فلانی زنتو..... یا به من میگه ج.ده خودشم عصبانی میشم می‌خنده چیکار کنم ترک کنه خودشم اصلا حالیش نیست چی میگه اینم بگم تا اینجایی که هستم رسیدم خیلی بدبختی کشیدم

دوتا راه بیشتر نداری تحمل یا طلاق 

اینا درست نمیشن

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا راه نداری تحمل یا طلاق  اینا درست نمیشن

غلط کرده آنقدر تحمل کردم که اصلا پره پرم نمی‌دونم چی بگم خودشم شوهرمن ی حوریه کاریه می‌کنه سرش درنیاری ول نمیکنه منتها نمی‌دونم سه روز افتاده دهنش میگه منم بهم میریزم خودشم میخنده

غلط کرده آنقدر تحمل کردم که اصلا پره پرم نمی‌دونم چی بگم خودشم شوهرمن ی حوریه کاریه می‌کنه سرش درنیا ...

خب طلاق بگیر جز این راهی نداری 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
الله اکبر . نمیدونم چی بگم . احتمالا پدرش با مادرش اینجوری رفتار میکنه یا فحش میده. فکر نکنم این عا ...

کلا تو خانواده بی درک بی فهم نفهم بد دهن بزرگ شده ولی اینجوری دیگ فوش نمیداد سه روزه افتاده دهنش

مرد بد دهن یا زن بد دهن

زبان اگر به بد دهنی عادت کند دور خوب میشه حتی اگر خودش بخاد ترک کنه یا خسته بشه چون به 

حافظه طولانی مدتش رفته تنها راه حل آن اینکه 

هر سری فقط بگی از بد دهنی تو من ناراحت شدم و اصلا برازنده شخصیت توونیست تو شخصیتت خیلی بالاترازاین حرفاس تا کم کم بره تو حافظه طولانی مدتش بعد مدتی میبینی که کمتر و بهبود پیدا کرده 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
مرد بد دهن یا زن بد دهن زبان اگر به بد دهنی عادت کند دور خوب میشه حتی اگر خودش بخاد ترک کنه یا خسته ...

یعنی بفهمم اینطوری بهتر میشه حتما بهش میگم ولی جالبش اینجاس میبینه من بدم میاد تکرار میکنم میخنده

واقعا درست نمیشه 

عشقم اول ببرش مشاوره بعد بگو یکبار دیگه توهین کنی میرم خونه بابام نمیام توهین کرد برو قهر بعد که گغت دیگه توهین نمیکنم برگرد دوباره تکرار کرد دیگه قبول کن درست بشو نیست اونوقت یا تحمل کن یا جدا شو

کلا تو خانواده بی درک بی فهم نفهم بد دهن بزرگ شده ولی اینجوری دیگ فوش نمیداد سه روزه افتاده دهنش

درست نمیشه ،سر سنگین باش باهاش . چون تو خونه اشون اینجوری بزرگ شده فکر میکنه طبیعیه این حرفا . خدا هدایتش کنه....

درست نمیشه بدترم میشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه