2777
2789

مادرشوهرم از دیشب داره زنگ میزنه که این سید فردا مهمون ماس بیارید بچه رو ببینه، بچم سالمه مثل گل ی مدت تند تند تب میکرد دکتر گفت تا سه سالگی طبیعیه این تبا. میگم لابد میخواد روش آنتی ویروس نصب کنه، شوهرم یچگیش ی مدت تشنج می‌کرده میگه نه میخواد تشنج از بدنش بکشه بیرون!! هرکاری کرد باهاش نرفتم مامانشم هنوز داشت زنگ میزد گفتم برو بگو مامان بچم اجازه نداده بیارمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خوبی که

من بچه م اومده بود دنیا گریه میکرد بخاطر نفخش مادرشوعرم میگفت انگل داره رژ بزن سوراخ ک و ن ش

هردفعه اینو میگفت من آتیش مبگرفتم

خلاصه دعوایی باش کردم ار او دعواها انداختمش گریه

گفتم آخه زن حسابی بچه ۱۰ روره انگلش کجاست

گوشت خام خورده یا آب کثیف بغیر شیر خشک هیچی بهش ندادم که

بی عقل بیشعور هنوز یادش افتادم عصبی شدم😤

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
پسر منم تا ۴ ۵ سالگی هرماه تب میکرد بدون هیچ علائمی کلی دکتر بردم گفتن هیچیش نیست بعضی نژاد ها اینطو ...

نژاد؟؟؟؟یعنی چی؟

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
سلام فقط مراقب باش بچه ات تشنج نکنه  شاید ژن پدرشو داشته باشه چقدر خرافاتی اند وای

سلام

حالا از این به بعد قراره سر هر مریضی این بچه حرف بشنوم و تحت فشار باشم که چون نذاشتی ببریمش پیش سید اینجوری شد

بگو اون سیده اگر هنری داره جیب خودش رو پر پول کنه نیاز به گدایی و کلاهبرداری نداشته باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بااین کارا فقط باعث میشی شوهرت باهات لج بیوفته

یکم سیاست داشته باشین بچتو ک نمیخوره 

ولی الان هربار تب کنه همین شوهرت به زبون هم نیاره تو دلش میگه مادرم گفت بیار نزاشت بجه حالش بده و شما میشی مقصر