2777
2789

اگه سر جلسه امتحان نریم چی میشه؟

و اگه اون درس پایه باشه بعد میشه ترم بعد هم زمان با درسای دیگه گرفت؟

البته دانشگاه پیام نور 

اگه ترم بعد ارائه بشه آره باید دوباره گرفت. اگه جزو درسای پیش نیاز باشه باعث میشه ترم بعد نتونی بعضی درسای دیگه که پیش نیازشون اینه رو بگیری

(ما دولتی که بودیم اینجوری بود، بقیه ی دانشگاهام حتما همینه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف میشی و چون پایه است ی ذره عقب میوفتی

مثلا اگه یه درس دیگه برای ترم بعد باشه که این درسی که من نمیتونم امتحانشو بدم پیش نیازش باشه ، میتونم هر دو رو هم زمان ترم بعد بگیرم؟

تا چن تا درس میشه امتحان ندیم؟

مثلا اگه یه درس دیگه برای ترم بعد باشه که این درسی که من نمیتونم امتحانشو بدم پیش نیازش باشه ، میتون ...

بله گلم میشه ترم بعد همزمان برداری اما باید حتما پاس شی که درس بعدی رو هم که برداشتی قبول کنن

آخه یه موقعیت خوب برام پیش اومده که باید یه امتحان بدم قبلش و اون امتحان دقیقا افتاده وسط امتحانای دانشگاه و من اصلا وقت ندارم که واسش آماده بشم واسه همین گفتم یکی دو تا از امتحانای دانشگاه رو ندم تا وقت داشته باشم واسه اون بخونم

مثلا اگه یه درس دیگه برای ترم بعد باشه که این درسی که من نمیتونم امتحانشو بدم پیش نیازش باشه ، میتون ...

اگه سر جلسه امتحان نری درست حذف میشه و هیچ تاثیر بدی در معدل نداره و اگه پیش نیاز باشه ترم بعد نمیتونی با پس نیازش برداری!فقط در صورتی میشه یه پیش نیازو‌ با پس نیازش برداشت که ازون درس افتاده باشی!

آخه یه موقعیت خوب برام پیش اومده که باید یه امتحان بدم قبلش و اون امتحان دقیقا افتاده وسط امتحانای د ...

آزمون استخدامی؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️