2777
2789

شوهرم ۲ساله ورشکست شده دیگه درست کارنمیکنه آخ به خدا دارم تموم میشم دیگه مثل آدمی که شنا بلد نیست وداره میفته  تو آب خسته شدم 😭😭😭😭یه راهی بهم اگه بلدید نشون بدید به خدا تا ابد دعاگوتونم دیگه شرمنده ۲تا بچمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن به منم بگو

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

کجایی ؟ طرف ما خانما سبزی پاک میکنم ولی پولش کمه 

روزی ۵۰هزار اینا ، ماهی ۲تومن بزور

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ماشین داری بری اسنپ؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

توکلت به خدا باشه عزیزم. اگه مهارتی داری یا یه هنری بلدی سعی کن راه پول درآوردن ازش رو یاد بگیری. اگه هیچ سرمایه ای نداری، کار کردن تو فضای مجازی رو یاد بگیر مثل ادیتوری، تولید محتوا، تاپیستی و... یه سرچ بزن تو گوگل میاره