2777
2789
عنوان

دوره مجازی خیاطی معتبر و خوب

2258 بازدید | 33 پست

من پایه ام صفره تو خیاطی ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم. امکان کلاس حضوری رفتن رو ندارم. کسی دوره مجازی خیاطی معتبر و خوب گرفته که ازش راضی باشه و خوب یاد گرفته باشه؟ اگر هست لطفا معرفی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین  عزیزم. من ۸ ماه رفتم کلاس . اونجا ببشتر انگار کلاس تیپ و مد بود تا کلاس خیاطی. معمله هیچ بارش نبود. مجبور شدم باز بشینم تو خونه مجازی یاد بگیرم .یکی از بچه های کلاس خیاطی ی بار بهم گفت برو تو اینستا بعضی نکات  مهناز بخشایشی رو نگاه کن خیلی خوب گفته.... 

منم دیدم اینجوری نمیشه تکه تکه نگاه کنم زدمو باز دوره وی ای پی ک برای تازه کاراس. و نخبگانش ک یکم پیشرفته تره رو خریدم. عالی توضیح داده ... میخام پولامو جمع کنم دوره نوبل ک ضخیم دوزی هشت رو هم بگیرم. تازه تو سایت هم دوره ها اگه امدیت بشن باز تو دسترسی داری بهشون 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ببین  عزیزم. من ۸ ماه رفتم کلاس . اونجا ببشتر انگار کلاس تیپ و مد بود تا کلاس خیاطی. معمله هیچ ...

مرسی عزیزم تازه آشنا شدم با خانم بخشایشی فقط میخواستم ببینم کارش خوبه یا نه

مرسی عزیزم تازه آشنا شدم با خانم بخشایشی فقط میخواستم ببینم کارش خوبه یا نه

برو تو ایسنتا اسمشو بزنی میاره. کسایی هم ک دورهاشو خریدن نظر دادن. بعد دوره هارو ک میخری تا ی مدت پشتیبانی داره برای سوال کردن و اینها ک من متاسفانه تایمی ک شرو کردم ب دیدن فیلمها دگیه از پشتیبانیش گذشته بود. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
برو تو ایسنتا اسمشو بزنی میاره. کسایی هم ک دورهاشو خریدن نظر دادن. بعد دوره هارو ک میخری تا ی مدت پش ...

مرسی عزیزم به نظرت دوره های زرین کفاش چطورن؟