2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه؟

253 بازدید | 12 پست

فکر میکنم دیگه چیزی تو این دنیا نیست که بتونه منو خوشحال کنه اشتیاقم در مورد همه چیز و همه کس رو از دست دادم عین یه ربات شدم که یکسری کارهای از پیش تعیین شده رو هر روز دارم انجام میدم قبلا خیلی سرزنده و بااستعداد بودم ولی الان هیچی ازم نمونده نمیدونم چی شد که به اینجا رسیدم و اصلا نمیدونم چطوری باید خودمو نجات بدم

انگار هیچی برام مهم نیست همه چیز برام بی ارزش شده هر کاری که میخوام انجام بدم میگم که چی بشه و تقریبا حوصله ی هیچی رو ندارم

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی تونو درمان کنین 

فکر نمیکنم افسرده باشم چون مشاوره رفتم اصلا چیزی در مورد افسردگی مطرح نکردن یا حتی برای اضطراب هم پزشک مغز و اعصاب رفتم ایشون هم اشاره ای به افسردگی نکردن

فکر نمیکنم افسرده باشم چون مشاوره رفتم اصلا چیزی در مورد افسردگی مطرح نکردن یا حتی برای اضطراب هم پز ...

من که والا این نشونه ها رو داشتم... افسردگی تشخیص داده شد و در مراحل ابتدایی معمولا با مشاوره حل میشه اما در صورت حاد بودن باید دارو مصرف بشه زیر نظر روانپزشک

به خدا دیگه خودمم موندم آخه من چم شده

وضعیت خیلی سختیه، منم توی یه دوره ای اینطور شده بودم 

یعنی حتی خندیدن هم تظاهری بود، رسما هیچ چیز منو خوشحال نمی کرد و خداروشکر که گذشت، فکر میکردم هیچ وقت درست نمیشم اما درست شدم 

وضعیت خیلی سختیه، منم توی یه دوره ای اینطور شده بودم  یعنی حتی خندیدن هم تظاهری بود، رسما هیچ ...

تنت سلامت و روانت همیشه در آرامش باشه الهی🤎

شما دارو مصرف کردی؟ اگر بله عوارضش چی بود و اینکه راحت تونستی کنار بذاری داروهاتو؟

تنت سلامت و روانت همیشه در آرامش باشه الهی🤎 شما دارو مصرف کردی؟ اگر بله عوارضش چی بود و اینکه راحت ...

دارو که یدونه برای خوابم ک خیلیییی کم شده بود مصرف کردم 

بقیش اینکه بسختی خودمو با اجتماع درگیر کردم 

رفتم کلاس، خودمو ریلکس و کم کم پر از احساسات خوب شدم.... داروی خوابمم یادم نمیاد واقعا ولی خیلی خوب بود 

دارو که یدونه برای خوابم ک خیلیییی کم شده بود مصرف کردم  بقیش اینکه بسختی خودمو با اجتماع درگی ...

من شاغلم تو طول روز کلی آدم میبینم و باید باهاشون برای کارم تعامل کنم کلی هم مسئولیت دارم ولی میدونید متاسفانه من مثل یه ماشین شدم نه چیزی رو حس میکنم نه ناراحت میشم نه خوشحال میشم هیچی فقط گاهی قلبم خیلی سنگین میشه