2777
2789
عنوان

خون ریزی شدید بعد از عمل بینی

1626 بازدید | 15 پست

سلام هفته گذشته عمل کردم د اینک تامپونو کشید روز بعدش خونریری شدید کردم جوری ک کارم ب بیمارستان کشید دوباره تامپون گذاشتن گفت شنبه بیا درش بیارم خیلی میترسم باز خونریزی کنه کسی تجربشو داشته

- هر وقت خواستید حرومزادگی رو در حق یکی تموم کنید؛ اعتمادشو نابود کنید :)❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردای عملم خونریزی شدیدی کردم رفتم بیمارستان دوسه بار تامپون عوص کرد تا بند اومد خیلی وحشتناک بود،درد داشت خیلی و باعث شد بینیم کج شه چون خیلی دستکاری شد همون اول کاری.امیدوارم دیگه تجربه اش نکنی و به خوشی بگذره برات

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

وووووی...چجوری تامپونو تحمل مییکنن تو بینی یا حتی دردش؟وایییییی☹️

بخدا دوبار تامپون گذاشت و کشیدش الان دماغم ورم غیر عادی کرده بخاطر تامپونا

من تجربه نداشتم

ولی با توجه به فیلم هایی که دیدم بینی و موقع عمل کامل باز می کنن

پس داخل کامل زخم و شاید تامپون و خیس نکرده موقع برداشتن

همه ی نشانه های افسردگی و دارم،ولی نمیدونم چرا خندم می گیره '_' 
نه من نشنیده بودم اونم شدید تا چند وقت گچ داری.؟ ببخشید مامانم میخواد عمل کنه براهمین میپرسم سختی ...

گچو دیروز ورداشت.... اویلش خوب بودم روز ۵ یهو افتاد خونریزی. درد نداره کلافگی داره

من تجربه نداشتم ولی با توجه به فیلم هایی که دیدم بینی و موقع عمل کامل باز می کنن پس داخل کامل زخم ...

خیلی میترسم باز ایجور شم🥺🥲🥲

من فردای عملم خونریزی شدیدی کردم رفتم بیمارستان دوسه بار تامپون عوص کرد تا بند اومد خیلی وحشتناک بود ...

عزیزم🥺الان کجه یا درست شد

ما اصفهانیم و دکتر تهران انقدرم استرس گرفتم سر اینکه ۳نفرم سر عمل جراحی پریروز فوت کردن نمیدونم چرا ...

ایشالا ک چیزی نمیشع

عزیزم🥺الان کجه یا درست شد

کج شده کاملا. اون تامپون که فرو میکرد و در می آورد بینیم به همون سمت کج شده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله