2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من 

یوزارسیف من اول که دیدنش تو دلم گفتم چقدر قیافش بی ریخته بعد گفتم خدا رو خوش نمیاد به یه دلیل بسیار مسخره این همه خولیو و اعتقاد خوبشو نبینم باور می‌کنی الا فقط گاهی می‌شینم به زیبااااییش خیره میشم خدا تو نظرم آنقدر جلوه دادتش که میرم میام می‌شینم نگاش میکنم و لذت میبرم از خوشگلیش....من بعد۳سال زندگی اینو میگم

از اونجایی ک همه تایپکات اینه یعنی برات مهمه به نظرم اینکارو نکن چون بعدا احتمال اینکه دلتو بزنه هست ...

اره درسته

این موضوع خیلی نگرانم کرده

ولی خیلی پیش رفته رابطمون یه جورایی بهش عادت کردم

موندم چیکار کنم

تمام خط قرمز هات و علایقت رو در نظر بگیر چون بعد ازدواج حتی اونایی که از نظرت مهم نیست هم مهم میشه .. انتخاب مهمیه خیلی دقت کن .. اخلاق از ظاهر مهمتره ولی باید به دلت بشینه دیگه

من شوهرم خیلی عاشقم شد با همون بار اول ک منو دید خیلیم اومد خواستگاریم وردش میکردم،میگفتم محاله باهاش ازدواج کنم خلاصه بهش فرصت دادم وازدواج کردیم الان روزی صدبار خداروشکرمیکنم برای داشتنش

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
من شوهرم خیلی عاشقم شد با همون بار اول ک منو دید خیلیم اومد خواستگاریم وردش میکردم،میگفتم محاله باها ...

برای منم اینطور شدم

الان اوکی دادم ولی مطمعن نیستم