2777
2789

از بس گریه کردم چشام دیگه باز نمیشه

من انتقال داشتم هفته ی دومم

صبحی ساعت ۶ اینا خیلی ببخشید اینجور میگم توی خواب با خوابی که میدیدم حالم یه جوری شد 🙄😰

بعدش چنان رحم و شکمم درد گرفت که انگار داشتم زایمان میکردم! انگار واقعا درد زایمان بود😔شدید بود

حدودا نیم ساعت طول کشید و نفسمو گرفته بود درد

انگار با اون حال اسپاسم شد رحمم😔

نگران جنین هام هستم

نکنه چیزی شده باشه

نکنه نگیره

نکنه چیزی بشه

دارم دق میکنم.انقدر گریه کردم دیگه چشام تار شده

خیلی این بار اذیت شدم برای ای وی اف

لعنت به خوابی که اینجوری باشه

نکنه نشه ....

توروخدا کسی بوده اسپاسم یا درد داشته باشه مثل من

بچه ها چیکار کنم؟

دارم میمیرم 😔😔😭😭😭

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

هیچ اتفاقی نمیوفته اصلا نترس 

فقط رابطه نباشه 

اون حالت برا خیلی ها پیش میاد 

درد هم عادیه 

نفس های مرتب بکش تا اونجور میشی اصلا نترس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من تجربه و اطلاعی ندارم عزیزم

ولی کاری که فعلا از دست شما برمیاد آروم بودن و آروم موندنه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اتفاقی نمیوفته اصلا نترس  فقط رابطه نباشه  اون حالت برا خیلی ها پیش میاد

رابطه نداریم اصلا 

چون حالت orgasm طورشدم بدجور دل درد داشتما

شدید! فکر کن انگار اسپاسم زایمان بود اصلا

نفسم از درد نمیومد مثل مار میپیچیدم به خودم

چندمین باره ای وی اف میکنم.این بار خوشبین بودم‌خیلی

میگم‌نکنه درد شدید باعث بشه نگیره

اصلا چرا اونقدر درد گرفت

به کسی ام نمیتونم‌بگم از اطرافیانم خجالت میکشم

از صبح فقط دارم گریه میکنم😔

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من تجربه و اطلاعی ندارم عزیزم ولی کاری که فعلا از دست شما برمیاد آروم بودن و آروم موندنه

مرسی 

دعام کن لطفا .چندمین باره تلاش میکنم 😔

تجربه ای ندارم و تازه میخام برم دنبال ivf اما از ته دلم دعا میکنم چیز مهمی نبوده باشه و چند روز دی ...

مرسی

همین دعا کلیه برام

انشالله خدا بهت نی نی سالم بی دردسر بده

منم مثبت بشم

از ته قلبم میگم انشالله مادر شدنت به زودی زود باشه

این نگرانی و استرس که بدتره . به خدا توکل کن خودتو آروم کن انشالله  به سلامتی این دوران رو طی م ...

فقط میترسم.همش میگم اخه این چه خوابی بود

چه دردی بود

حالا روزه روزش اصلا ازین خوابا نمیبینم 😔😔شانس منه

فقط میگم خدا ناامیدم نکنه الهی 😔😔

رابطه نداریم اصلا  چون حالت orgasm طورشدم بدجور دل درد داشتما شدید! فکر کن انگار اسپاسم زا ...

اتفاقا من هررر بار باردارم 

اینجور میشم میفهمم باردارم 

منم انقدرررر شدید درد میگیره ول نمیکنه 

من دلم برات روشنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اتفاقا من هررر بار باردارم  اینجور میشم میفهمم باردارم  منم انقدرررر شدید درد میگیره ول ...

راست میگی توروخدا 

وای خدا از دهنت بشنوه

انقدر حرفات برام خوبه که خدا برات الهی فقط خیر بخواد

انقدر از صبح سرچ کردم هیچ موردی مثل خودم نبود فکر کردم یه چیز عجیب غریبه ! یا رحمم جنین هارو داشته پس میزده یا چیزیشون شده 😭انقدرگریه کردم

انگار دلم میخواست کسی بگه منم همینم نگران نباش 

مرسی 🥹

برای ivf استرس خیلی ضرر داره کلا واسه بارداری ضرر داره . امیدت به خدا باشه . بگو راضیم به رضای خودت ...

خسته ام از اینهمه راه

دارو

عوارض

انتظار

چندبار انتقال

تنهایی

فقط میگم خدایا بسه این بار مثبت بشه

ک اونم امروز اینجور 

بازم‌میگم خدا خودش رحم کنه امیدم به خداست

راست میگی توروخدا  وای خدا از دهنت بشنوه انقدر حرفات برام خوبه که خدا برات الهی فقط خیر بخ ...

باور کن دروغم چیه 

من پنج تا بارداری دارم 

دقیقا توی همش همینطور بودم 

الهی شمام باردار باشی به خوشی سلامتی