2777
2789
عنوان

سلام ممنون می شم خواهرانه بهم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست
چندین جلسه باهم رفتیم بیرون و مشکلی نبوده ولی این گندی که عمم زد دیگه اصلا روم نمی شه برم

ببین اگه وضع مالیش خوبه اخلاقشم خوبه مشکلی نیست چند ماهی نامزد کن اگه نخواستی و ایرادی داشت به هم بزن بعدشم اون عمت بوده تقصیر تو که نبوده خانوم گل شما برو انگار نه انگار چیزی شده مغرورانه سرت و بگیر بالا و فکرت و اصلا سمت عمت نده

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
من ترجیح می دم هنوز جوونی کنم با دوستام برم بیرون و.... البته این اقا هم خیلی ادم بسته و گیری نیست و ...

خب بله البته این هم درسته و کارخوبیه ... منم تو سن 27 سالگی ازدواج کردم البته 29 سالگی عروسی کردیم و کلا مخالفم با زود ازدواج کردن

اما درمورد موقعیت هایی که الان داری هم حتما به خوبی فکر کن 

ممکنه موقعیت های خوبی الان برات پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما شرایط و اخلاقیات تو و اون آقارو نمیدونیم اما اگر دفتر وکالت داره و محل کار ثابت و یه شغل ث ...

ممنون از شما

خوب من بخوام یه توضیح مختصر بدم خانواده اون اقا واقعا خیلی محترمن و خداروشکر فعلا چیزی ندیدم خود این اقا یه سری شرایط خاص داره مثلا متاسفانه سیگاریه ولی از لحاظ اخلاقی و این جور مسائل چند جلسه ای که صحبت کردیم مشکلی نبوده ولی من کلا خودمو فعلا ادم پذیرش مسئولیت زندگی نمی بینم.

زورم میگیره بابام هی می گه ابرو. ابرو

حالا ازدواج همچینم بد نیست فکر میکنم به خاطر حرف پدرت گارد گرفتی در همه ی شغل ها خوب و بد هست سعی کن ...

درسته شاید یکدفعه طرز فکر من راجب ازدواج خیلیی بدشد

ببین اگه وضع مالیش خوبه اخلاقشم خوبه مشکلی نیست چند ماهی نامزد کن اگه نخواستی و ایرادی داشت به هم بز ...

باید بیشتر زمان بزارم رو فکر کردن؟

مشاور قبل ازدواج چطوره.

ممنونم بابت نظرت زیباروی من درسته نباید به عمم اهمیت بدم

ممنون از شما خوب من بخوام یه توضیح مختصر بدم خانواده اون اقا واقعا خیلی محترمن و خداروشکر فعلا چیزی ...

میتونی بابات ببری مشاوره؟

من نتونستم و متاسفانه خاستگارای خوبو پروندم که با فامیل ازدواج نکنم و بابام فقط فامیلشو قبول داشت

براهمین خیلی دیر ازدواج کردم و بابام هم تو دوران عقد چیزی برام کم نذاشت تا تونست آبرومو برد الانم بهش فکر میکنم اعصابمو خورد میشه

باید بیشتر زمان بزارم رو فکر کردن؟ مشاور قبل ازدواج چطوره. ممنونم بابت نظرت زیباروی من درسته نباید ...

آره عزیزم برو مشاوره یه 20 جلسه برین من دختر عموم 50 جلسه رفت تا به تفاهم رسید خواهش میکنم خوشگل خانوم انشالله که هر چی صلاحته 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
میتونی بابات ببری مشاوره؟ من نتونستم و متاسفانه خاستگارای خوبو پروندم که با فامیل ازدواج نکنم و باب ...

بابام اعتقادش اینه همه روانی ان بجز خودش. مگه فقط منم؟ سر ندونم کاری هاش خواهرم داد به پسر اون خواهرش که همه فامیللل و درو همسایه می دونستن معتاده ازشم که می پرسی چرا دادی؟ می گه نمی شد روی خواهرم زمین بندازن

یکی از نگرانی های دیگه من هم ظاهره.

من خودم قیافه معمولی اندام معمولی پوست سبزه چشم مشکل موی مشکی ولی اون اقا به بور و سفیدی می زنه 

ممکنه بعدها بخاطر اختلاف ظاهری و.‌ این دسته موارد مشکلی پیش بیاد؟