ساعت نه پسرمم ساچمه خورد اندازه یه لوبیا ریزتر هس خورد بردمش بیمارستان عکس گرفتن دکتر گفت باید هرروز بیارین عکس بگیرین تا ببنیم دفع شده یا نه خیلی نگرانم چهارسال پسرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای منم موندم🤣 داشتم با دوستم تلفنی حرف میزدم داداشش الان ۷ سالشه موضوع واسه دو سال پیشه داشتیم حرف میزدیم گفت نم دختر خالم اومد تو کیفم فضولی کرد دیگه قفل میزنه به کیفش کلیدشم یکم کوچیک تر از کلید خونست بعد گفت صدرا داره با کلید ور میره نیم ساعت بعد صدای سرفه و اینا اومد دوستم جیغ کشید هانیه صدرا کلیدو قورت داد بدبخت شدم منم زود با کلی دعوا و اینا با مامانم اسنپ گرفتم رفتم خونشون رفتیم عکس گرفتیم دکتره خودش شوکه شده بود میگفت به بچه چیزی نمیدین کلید میخوره؟🤣🤣
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)