2777
2789
عنوان

اولین شب تنهایی زندگی مشترک حاوی مطالب یکم ترسناک😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 54 پست
شوهر منم تا یساعت دیگه حرکت میکنه بره تهران دو شب قراره تنها بمونم انقد داداشم مادرشوهرم مادرم زنگ ...

خوبه داداش تو آدمه مال من فقط😑😐  تو مجردی که فیلم ترسناک میاورد بزور مجبورم میکرد باهم ببینیم اینم از الان

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قفل کردم   به بابام اس دادم میخواد بیاد پیشم خیالم راحت شد

سلام 

قوی ومستقل باش باباتو میخوای چیکار

تنهایی عالم خاصی داره من دوستش دارم

تلقین منفی نکن

فیلم ببین اشپزی کن شیرینی بپز

تخمه بخور قران بخون مطالعه کن خونه تمیز کن و مرتب کن

خیاطی کن

من خیلی تنها بودم چه باپسرم چه بدون پسرم چه حالا چه سالها پیش

به ترس یاجن اصلا فکر نمیکردم 

پیش میاد دیگه همیشه که زن وشوهر پیش هم نیستند

من شوهرم راننده ست میانگین سه شب چهار شب تو هفته تنهام شبا یه لامپ روشن میذارم شبا نورش میفته تو اتاقم با گوشی هم تا نصف شب ور میرم خوابم میگیره ترس نداره که

راستی تو عقدی راحت میمونی خونه شوهرت حداقل میرفتی خونه پدر مادرت 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
سلام  قوی ومستقل باش باباتو میخوای چیکار تنهایی عالم خاصی داره من دوستش دارم  تلقین منف ...

درسته 

نه ازین به بعد بالاخره قراره رو سه شب تنها باشم عادت میکنم

من تازه   روزه اومدم خونه خودم   بابام این روزا دلش تنگ میشه برام زیاد زنگ میزنه دیگه من گفتم تنهام داره میاد بنده خدا

من شوهرم راننده ست میانگین سه شب چهار شب تو هفته تنهام شبا یه لامپ روشن میذارم شبا نورش میفته تو اتا ...

نه دیگه عقد نیستم   اومدم خونه خودم .عروسیمو یه ماه دیگه میگیرم

من شده۱ دوشبم تنه۱ا بودم۱ اصلنم نترسیدم این جن واینا ۱اگرم بود۱ه م۱ال قدیم۱ا بوده زمان۱ه درستی و راستی و صداقت و پا-کی بو۱ده ن۱ه ۱الان ک۱ه مردم ۱انقدر وحشتناک شدن ک۱ه۱ اگه جنیم باشه فرار کنه

من شده۱ دوشبم تنه۱ا بودم۱ اصلنم نترسیدم این جن واینا ۱اگرم بود۱ه م۱ال قدیم۱ا بوده زمان۱ه درستی و راس ...

میام نی نی سایت انگار تو یه جمعیم خیالم راحته برا همون تاپیک زدم حس تنهایی نکنم     میدونم جن نیست این برادر عقب مونده من اذیت میکنه😂