2777
2789
عنوان

اصفهانیا. متاهلا. سوال خصوصی دارم بیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکس نمیادتوتاپیک راهنمایی کنه😔

ما قبلا به کلینیک توحید مراجعه کردیم یه جلسه بیشتر نرفت شوهرم گفت فایده نداره، اونجام گفته بودن طبیعیه اصلا این مشکل یه جوریه خیلی از دکترا و روانشناس ها سر در نمیارن فقط الکی آدمو می‌میپیچونن،  پیش دکتر پیمان صالحی ام رفتیم یه سری آزمایش و قرص داد که هیچ اثر نکرد من که دیگه ناامید شدم مگه خدا معجزه کنه برامون 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

من شوهرم تهرانی وقتی اومدم اصفهان رفته رفته سرد شده ما ماهی یک بار فقط عملیات داشتیم خیلی ناراحت بودم الان اومدیم تهران گرم مزاج شده گرم گرم من درد شمارو کشیدم میدونم چی میگی غرور زنانه هم داریم واحساستمونم لطیف تره اصفهان هواش خیلی خشکه ب همین خاطر بی میل شده

من شوهرم تهرانی وقتی اومدم اصفهان رفته رفته سرد شده ما ماهی یک بار فقط عملیات داشتیم خیلی ناراحت بود ...

خوشبحالت.. من ازبیان کردنش میترسم. میگم بقیه راجبم فکرای بدمیکنن یامیگن چقدر هووله.. برای همین اینجابیان کردم اما.... 

اخه شوهرم خیلی گرم بود الان یکساله عوض شده. فکرمیکنم عوارض واکسن لعنتیههههه

خوشبحالت.. من ازبیان کردنش میترسم. میگم بقیه راجبم فکرای بدمیکنن یامیگن چقدر هووله.. برای همین اینجا ...

چ فایده توشهر غریبم راضی دارم دوباره سرد بشه فقط برای یه روزهم ک شده تواصفهانم زندگی کنم خجالت ک نداره عزیزم بهتره حرفای انچنانی بزنی بهش تحریکش کنی دیگه ویه مدت لباس پوشیده بپوش جلوش ظاهر نشو تا دلتنگت بشه وای میدونم چی میگی بخدا داشتم این روزارو

خوشبحالت.. من ازبیان کردنش میترسم. میگم بقیه راجبم فکرای بدمیکنن یامیگن چقدر هووله.. برای همین اینجا ...

عزیزم خودشوهرتون حرفی ندارن ازاین موضوع ناراحت نیستن؟؟مشکلات مثل افسردگی هم میتونه باعث سردی بشه ..فلفل سیا میگو ..زعفرون توچایی بریز مدام بهش بده چای زنجبیل چای دارچین موز..خرما ارده 

عزیزم خودشوهرتون حرفی ندارن ازاین موضوع ناراحت نیستن؟؟مشکلات مثل افسردگی هم میتونه باعث سردی بشه ..ف ...

خودش ناراحته میگ هردکتری بگی میام امامن اصلانمیدونم کجاببرمش دکتر.. کلا طبعمون تنده وغذاهام همه تندن.. نمیدونم بخداچرایهواینجوری شده😭

عزیزم ازشون نتیجه ای گرفتید؟ کارشون خوبه؟  ی مدت یجامیرفتم فقط الکی منو دوول میداد.

عسل با زنجبیل، پودر نخل حتمااا باشه سیاه دانه، دارچین، دوای گرم باهم مخلوط کن هر روز بده بخوره روزی سه قاشق صبح ناشتا یه قاشق بعدظهر وشب عالیه خیلئ تاثیر داره