2777
2789
عنوان

اصفهانیا. متاهلا. سوال خصوصی دارم بیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 61 پست
یه ماهی مصرف کنه ارع همه رو اسیاب کن پودر بشن یه هفته به موقع سر ساعت بدش اثرشو میبینی

توی ادویه هام پودردارچین وزنجبیل دارم همونارا استفاده کنم یاجدیدبخرم؟ 

اثرش بعدیکماه دائمی میشه یاباید همیشه مصرف کنه؟ 

خودش ناراحته میگ هردکتری بگی میام امامن اصلانمیدونم کجاببرمش دکتر.. کلا طبعمون تنده وغذاهام همه تندن ...

عزیزم انشالله حل میشه ‌‌..معذرت میخوام اصلا نمیتونن انجام بدن .‌یا تمایل ندارن.....؟؟خودتون برید سمتش چند بار شاید راه افتاد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم انشالله حل میشه ‌‌..معذرت میخوام اصلا نمیتونن انجام بدن .‌یا تمایل ندارن.....؟؟خودتون برید سمت ...

تمایلی نداره.. راستش چون چندباری رفتم و ب درخواست خودم این رابطه صورت گرفته خیلی غرورم خوردشده.. دلم میخاد اون بیاد وتشنه من باشه.. یعنی بشدت هات بود اوایل.. نمیدونم چرااینجوری شده یکساله😔😭

دائمی نه ولی بخوره اگه متوجه شدی که درست شد نده بخوره باز یه مدت بگذره دوباره بده بخوره 

ایشالا نتیجه بگیرم بخدا یک عمررررر دعات میکنم.. خیلی این مسعله توروحیم تاثیرمنفی گذاشته😔

تمایلی نداره.. راستش چون چندباری رفتم و ب درخواست خودم این رابطه صورت گرفته خیلی غرورم خوردشده.. دلم ...

عزیزم فقط همش گرمی بده بخوره خرما ارده واقعا تاثیر داره لبنیات حذف کن ماست رو کمتر بده بخوره ...نگران نباش عزیزم وقتی خودشون ازاین موصوع ناراحتن شما هیچ تقصیر وعیبی ندارید ..ایشون کمی سرد مزاج شدن درگیری فکری ..قرص اعصابی چیزی نمیخوره دارو مصرف نداره؟؟

عزیزم فقط همش گرمی بده بخوره خرما ارده واقعا تاثیر داره لبنیات حذف کن ماست رو کمتر بده بخوره ...نگرا ...

هیچی.. اگ ازاول اینجوربودزیاداذیت نمیشدم اماچون خیلی یهویی اینجوری شده واقعا ناراحت واذیتم. 

دکترخوب اصلانمیدونم کجاببرم.. شوهرم گف هرکجابگی باهات میام اما هیچ دکتری نمیشناسم ک ببرمش

توی نت بزن ..تو اینستا سرچ کن ..امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه عزیزم ..یه خوراکی هم ماداریم بهش میگیم گرمی خیلی گرمه ..همون کاچی فکنم بشه درست بهش بده ..

همیشههههههههه تمیز و آراسته باش 

لباس خوب بپوش ادکلن هیییییچ وقت از یادت نره 

به جز مشکل جسمی 

امکان داره شوهرت مشکل روحی داشته باشه 

یا یه چیزی توی تو باشه اذیتش کنه 

مثلا بوی دهان روی خود من تاثیر داره تو رابطه یه همچین چیزی باشه حسم کلا از بین میره 

اگه مشکل جسمی داره با دارو یا غذاهایی که باعث میشه همسرت گرم بشه استفاده کن 

همیشه بهداشت دهان و دندان رو رعایت کن 

فکر کن قبل از اینکه اینجوری بشه چه مدلی ازت خوشش میومد 

همونارو انجام بده البته غیر مستقیم 

تو خونه لباسای خیلی باز بپوش کلا لخت نه ولی باز و تحریک کننده

ابته اگه بچه بزرگ ندارین

تو گوگل بزنه چی باعث گرمی مرد میشه تو غذاها ازش استفاده کن 

اگه طبیعی بود زایمانت 

دنبال راه هایی باش که باعث تنگی واژن میشه 

مثلا نشستن تو جوشانده پوست انار خیلیییییییی موثره

همیشههههههههه تمیز و آراسته باش  لباس خوب بپوش ادکلن هیییییچ وقت از یادت نره  به جز مشکل ...

بخدا خیلی ب خودم میرسم. خیلی تروتمیزم... 

توی خودمم هیچ تغییری ایجادنشده. 

ازحمام میام تمیزم لباس قشنگ میپوشم اصلا براش اهمیتی نداره.