2777
2789

سلام همشهریای عزیزم. 

من باهمسرم چندمدتی هست ک ب ی مشکلی برخوردم و وقتی کسی راجب اون مشکل تاپیک زده شرکت کردم وفقط پیشنهادقطره گل سرخ وچیزای موقتی رادادند.. اما تصمیم گرفتم ب کسی ک متخصص اینکار هست مراجعه کنم. شوهرم اوایل فوق العاده گرم مزاج بودند ولی الان یکسالی هست ک سردمزاج شدند. بدونه هیچ دلیلی. و روز ب روز داره این مشکل حادترمیشه. راستش منم خیلی دارم اذیت میشم چون ازبعدزایمان طبعم گرم شده وبا سردی همسرم دارم اذیت میشم.. ازنظرمحبتی خیلی باهم اوکی هستیم. همو خیلی دوست داریم. بهش اطمینان صددرصددارم.. بهم محبت میکنه اما به اون هدفی ک خودتون میدونید ختم نمیشه. انگارتمایلی ب انجام اون کارنداره. شاید دوهفته یکبار ماباهم داشته باشیم.. توروخداخواهش ازتون میکنم یک س ک س تراپ خوب توی اصفهان بهم معرفی کنید ک نخاد الکی منو بدوونه. وبتونه اساسی مشکلموحل کنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم وگرنه حتما راهنماییت میکردم .

وجود بچه و مشکلات باعث سردی همسرتون شده ، بهش گرمیجات بیشتری بده و خودت هفته دوبار برو سراغش 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بلد نیستم وگرنه حتما راهنماییت میکردم . وجود بچه و مشکلات باعث سردی همسرتون شده ، بهش گرمیجات بیشتر ...

راستش تاحالا چون چندباری رفتم سمتش ودیدم تمایلی نشون نداده واقعیتش اینه ی حالتی بهم دست داده ک انگارغرورم شکسته شده وخجالت زده شدم😔

اصلابرام فرقی نداره من دنبال ی چیزی هستم ک واقعامعجزه کنه وتاثیرداشته باشه ن فقط ی تاثیرمقطعی وکوتاه ...

این دکتر عالیه، فقط باید صبر داشته باشی و یه مدت داروها را مصرف کنی

دکتر سماواتی تو کوچه پشت مطبخ، میدون امام

عزیزم ازشون نتیجه ای گرفتید؟ کارشون خوبه؟  ی مدت یجامیرفتم فقط الکی منو دوول میداد.

والا من از دوستم پرسیدم برا مشکل خودم‌اونو معرفی کرد چون استادش بود و می‌گفت تو اصفهان کسی که س.ک.س تراپیست باشه نیست یا تجربه کافی ندارن

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
والا من از دوستم پرسیدم برا مشکل خودم‌اونو معرفی کرد چون استادش بود و می‌گفت تو اصفهان کسی که س.ک.س ...

پس اگ س ک س تراپیست نیست باید مشکلموچجوری حل کنم؟ بخداازبیانش هم خیلی خجالت میکشم ولی دیگه دارم اذیت میشم.. شماپیشش نرفتی؟ 

پس اگ س ک س تراپیست نیست باید مشکلموچجوری حل کنم؟ بخداازبیانش هم خیلی خجالت میکشم ولی دیگه دارم اذیت ...

نه دیگ‌میگم‌سکس تراپیسته

میگه تجربه اش کسی تو اصفهان نداره چون کلینیک توحید خیلی معتبر و معروف خود دکتر استاد دانشگاهه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!