2777
2789
عنوان

و باز هم pms

66 بازدید | 5 پست

من قبلا مشکلی با pmsام نداشتم(سندروم قبل از قاعدگی) دو سه دفعه است دارم خیلی اذیت میشم

به طوری که زندگیم مختل شده نمیتونم فعالیت روزانه داشته باشم چند روز همش دراز کشیدم حال راه رفتنم ندارم یکمم بدن درد دارم با حس افسردگی شدید و سردی بدن

دفعه قبلی هم رفتم زیر سرم

زندگی رو اینجور نمیشه ادامه داد من درس و دانشگاه دارم اون از پریود اینم از این

به بقیه هم نمیشه توضیح داد احمقانه به نظر میرسه حتی خیلی از خانوم ها هم درکش نمیکنن الان من به استادام بگم pmsبودم درسته آخه؟  

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

میفهمم 

دیروز تو اینستا یه دختره هم اینجوری بود تقریبا ، داشت تعریف میکرد که با مشورت روانپزشک تو اون تایم قرص مصرف میکنه و بعد اون ده روز میزاره کنار 

چون واقعا زندگی بعضی هارو مختل میکنه

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
میفهمم  دیروز تو اینستا یه دختره هم اینجوری بود تقریبا ، داشت تعریف میکرد که با مشورت روانپزشک ...

آخه علائم من بیشتر جسمانیه به نظرتون رفتن پیش روانپزشک لازمه?

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه علائم من بیشتر جسمانیه به نظرتون رفتن پیش روانپزشک لازمه?

این رو نمیدونم 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
این رو نمیدونم 

ممنون گلم

ممنون گلم

فدات ❤️