2777
2789
عنوان

از کجا باید بفهمم دوسم داره؟☹️

113 بازدید | 7 پست

محبت؟ وقت گزاشتن؟ توجه؟ 

همه اینارو داره ولی بازم حس میکنم دوسم نداره 

خیلیم ذهنم مریضه و بدبین و شکاکم 

ولی خب درکل دلم میخاد بفهمم دوسم داره یا الکیه کارورفتاراش🥲 ی پنج شیش ماهه باهمیم 

اوکی بودیم و هستیم ولی یکی دوهفته رفتارش عوض شد سرد شده بود ، رفتم پیشش دوباره شد مث قبل

هم حس میکنم دوسم نداره هم حس میکنم خیانت میکنه

خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔

امتحانش کن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۶ ماه روابط روی خودشونو  نشون میدن

این هر روز داره بهتر میشه ولی انقدر ذهنم مریضه حس میکنم داره خیانت میکنه بامن خوب رفتار میکنه ک نفهمم مثلا

شمارشو بده منو دوستام سلاطین ایسگا گیری هستیم 😂

حالا جدی امتحان کردم جواب نداده خیالم راحت شده، گوشیشم بارها گرفتم نگا کردم وقتی هواسش نبوده هیچی نداره تو گوشیش ،ولی  ب خودش میگم گوشیتو بده با بدبختی و استرس میده با اینکه من قبلش دیدم چیزی نداره، هر سری هم همین وضعه ، وقتی بحث گوشی میشه میگ نمیدم بعد ب زور میده میبینم هیچی نیست