2777
2789

سلام . من الان ۴ ماهه با پسری دوستم قصد دوتامون جدیه هیچ کدوم واس سرگرنی وارد رابطه نشدیم . ولی ایشون از همون اول گفتن ک دلم میخاد ی مدت ب عنوان دوست و رفیق باهم حرف بزنیم منم قبول کردم . کلا نمیدونم شخصیتش افسردس یا چی . ولی خیلس وقتا حوصله نداره خییلس وقتا چن روز چن روز بهم پیام نمیده و وقتیم ک پیام میده میگ کار داشم سرم شلوغ بود یا حالم بد بود اینا ولی میدونمم نمیخاد رابطه مون تموم شه  .میدونما قصد بازی باهامو نداره ولی دلیل این بی توجهیشم نمیدونم چیه . تا حالام هیچ بی احترامی و حرف بد یا چیزی ازش ندیدم پسر خیلی خوبیه. حالا ب نظر شما ادامه دادن این این رابطه درسته یا ن؟ واقعا ی مشکلی داره یا کلا حوصله رابطه نداره چیکار کنم من ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه توجه نمیکنه بهت از کجا میدونی قصدش جدیه و میخوادت

چون هی حرف از ازدواج و آینده و اینا میزنه خودمم میشناسمش ادم اونجوریی نیس ک گولم بزنه . فقط نمیدونم گیجم کلا یعضی وقتا میگم شاید واقعا حال نداره بعضی وقتا میگم شاید پای یکی دیگ درمیونه نمیدونم 

یه پسر اگه یه دختر رو بخاد تا پشت کوه قاف هم دنبالش می دوه . اینها که گفتی همش نشونه نخواستنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه پسر اگه یه دختر رو بخاد تا پشت کوه قاف هم دنبالش می دوه . اینها که گفتی همش نشونه نخواستنه .  ...

فک کنم فقط ب خاطر اینکه از نظر اخلاقی و قیافه و اینا خوبم باهامه وگرنه خودمم بعضی وقتا فک میکنم ک نمیخادم ولی من ک زوری نگهش نداشتم