2777
2789
عنوان

سی و هشت هفتم گفتن بچت رشد نکرده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست

منم از صبح تاحالا نگرانم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

هفته بیست هستم،همیشه شکمم سفت و تیز بود،ولی صبح تاحالا شکمم شل و افتاده هست و واژنم تیر میکشه،طبیعیه؟

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهز من نه انگار پابه ماه بود من دیدمش،بچش ۳۲۰۰ دنیا اومد.خواهرم اندازه چی شکم داشت بچش ۲۸۰۰ دن ...

منم شکمم انگار دوقلو بود بچه دنیا اومد ۲۶۰۰

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

😭😭😭تروخدا

اره بخدا، نگران نباش عزیزم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

وزن جنین اصن ب اضافه شدن وزن مادر یا سایز و شکل شکم ارتباطی نداره..مهم اینه سونو وزن جنین چقد گفته همون درسته.الهی همه مادران باردار برراحتی و سلامتی فارغ شن منم همینطور..خداهمه نینی هارو حفظ کنه❤️❤️❤️

گفت ۳۱۰۰ سونو اما زنان گفت کوچیکه

خوبه وزنش گلم عزیزم اصلا اصلا نگران نباش منم دوتا دارم سر دوتا هم وضعم همین بود اگه خودم نمیگفتم باردارم کسی باور نیمکرد اصلا شکم نمیزنم بچه اولم بعد ۳۷ هفته رشد کرد ۲۷۰۰ بود ۳۹و۵روز دنیا اومد شد۳۵۰۰ وپسرم هم ۴۱ هفته دنیاد اومد ۳۱۰۰ چون سر پسرم ی مشکلات خانوادگیز داشتم ماه اخر اصلا ب تغذیم نرسیدم