2777
2789
عنوان

سی و هشت هفتم گفتن بچت رشد نکرده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی سزارینی؟؟؟؟ چند هفته درش آوردن؟؟؟ شکمت ریز بود؟

شکمم خیلی ریزبود از سایز شکمم دکتر گفت بچت رشد نکرده اما فرستادم سونو طبیعی بودم تازه من طبیعی بودم و هفته ۴۱زایمان کردم کلا شکمم کوچیک بود 

دکتر ب منم میگفت ، میگفت ممکنه جفتت پیر بشه 

تهشم موقع عمل گفت چ جفت رسیده ای

الکی غصه نخور

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تو سونو اخرم دکتر  سونوگرافی گفت سه و دویست اما ننوشت تو برگه ،،،ولی دکتر زنان شکمم دیده میگه ر ...

از رو شکم که معلوم نمیشه 

این حرف دکتره یا زنای کوچه؟والا از دکتر بعیده این حرفا

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

منم شکمم خیلی کوچیک بود ۳۸هفته انگار ۵ماهم بود؛ شکمت کوچیکه دلیل نمیشه بچه رشد نکنه، دوباره برو جای مطمئن سونو بده

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

مگه به اندازه شکمه برات سونوی فیزیکال ننوشت یا سونوی داپلر این معلوم میکنه خونرسانی خوب بوده بچه رشدش خوب بوده یانه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز