2777
2789

سونوهام تا الان خوب بود اما متخصص زنان که شکممو دید کفت ممکنه بچت رشد نکرده باشه تو شکمت 

خیلی داغونم تروخدا کمک تجربتونو بگید سزارینی تو شهر کوچیک قراره برم یه شهر دیگه اینجا امکانات نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست؟

گریه نکن بابا منم بچه اولم تقریباً همینجور بود و رشدش متوقف شده بود تقریبا ی هفته تو بیمارستان بستری شدم تا ب دنیا اومد الانم داره مغزمو میخوره با سوال کردنش 🙄🤣🤣🤣🤣🤣

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

تو سونو اخرم دکتر  سونوگرافی گفت سه و دویست اما ننوشت تو برگه ،،،ولی دکتر زنان شکمم دیده میگه ر ...

بعضی دکترا خدا لعنت کنه زن حامله میترسونن.وزنش عالیه. منم شکمم کوچیک بود خودم ک اصن وزن اضافه نکردم مهم وزن جنین نرماله فارغ شدی ایشالا متوجع میشی و ب دکترت اونوقت بگو ک حق نداشت تورو بترسونه.انقد نوزاد دو کیلویی ب دنیا میاد  مهم سلامتیش هست وزنش رو بعد از تولد بالا میره با شیر مادر.

تو سونو اخرم دکتر  سونوگرافی گفت سه و دویست اما ننوشت تو برگه ،،،ولی دکتر زنان شکمم دیده میگه ر ...

خوبه نگران نباشه ساید ۳۰۰ تا کمتر باشه

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃