2777
2789

مامانای گل که کوچولوی نازتون آلرژی به پروتیین گاوی داشت.  چه نوع سرلاکی میدادین؟  

من 5غله هیپ گرفتم.  وقته تموم بشه. میخام یه طعم جدید، بگیرم.  

بین مارک گربر  و ماماکو موندم.  هر دوشونم  دو سه نوع طعم مختلفی دارن که بینشون دودل شدم (انلاین سفارش میخام بدم) 

ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور فهمیدی آلرژی داره؟؟ علایمش چیه؟

صورتش شروع کردبه دونه زدن.  و دونه هاروز به روز ملتهب و قرمز میشدن.  و پوست صورتشم خیلی  خشک و حساس شده بود و حتی خارش و بی قراری داشت.  

فقطم صورتش بود. و یه کوچولو سمت زیر گردنش و گوشش،   

از 30روزگی شروع شد.  

اخر این هفته 6ماهش تموم میشه به امیدخدا. امیدوارم دیگه رفع بشه به صورت کامل این حساسیت کوفتی 🥲

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
بس چرادکتربه من گفت نمیتون سرلاک بدم چون حساسیت به پروتئین گاوی داره؟🤔

چندماهشه کوچولوت؟  

حساسیتش در چه حده و چطوریه  ؟  

سرلاک های بدون شیر میشه داد.  چرا نمیشه.  

الان نه تموم کردوالا چی بگم به دکترگفتم چون شیرمم کمه سرلاک براش بدم گفت نه حساسیت داره نمیشه،حساسیت ...

پیش یه دکتر  دیگه هم ببرش.  ببین نظر اون چیه.  

صورتش شروع کردبه دونه زدن.  و دونه هاروز به روز ملتهب و قرمز میشدن.  و پوست صورتشم خیلی &n ...

اینو که همه نوزادها دارن. انشالله خوب میشه.خدانگهدار نی نیتون باشه.پسر منم ۱۷ همین برج ۶ ماهش تموم شد. خیلی استفراغ میکنه گاهی .وقتی خودم از لبنیات گاوی استفاده میکنم. اما باید دیگه عادت کنه نمیتونم رژیم بگیرم همش. 

اینو که همه نوزادها دارن. انشالله خوب میشه.خدانگهدار نی نیتون باشه.پسر منم ۱۷ همین برج ۶ ماهش تموم ش ...

اره معمولا همه نوزادا دارن. و طبیعیه. و به مرور کم و کمتر و محو میشن. و تا سر چله کامل میرن.  ولی دونه های صورت دختر من شدتش زیادتر شد. و تازه بعد از 40روزگی بدتر شدن و مطمئن شدم از حساسیته.  

اره بالا اوردن یعنی همون رفلاکس هم نشونه دیگشه.  

لبنیات بخور. مث ماست و پنیر و کره و بستنی و گوشت گاوی. ولی کم. و  فقط سعی کن خود شیر رو فعلا یه مدتی نخوری. 

مهمترین چیز تو این حساسیت کوفتی خود خوردن شیر.  

که آلرژی  بچه رو ببشتر میکنه.  

اره معمولا همه نوزادا دارن. و طبیعیه. و به مرور کم و کمتر و محو میشن. و تا سر چله کامل میرن.  و ...

من هیچی نمیخورم. پنیر یا شیر مخصوصا میخورم استفراغش بیشتر میشه. به هیچ فراورده گاوی لب نمیزنم

من هیچی نمیخورم. پنیر یا شیر مخصوصا میخورم استفراغش بیشتر میشه. به هیچ فراورده گاوی لب نمیزنم

🥲الهی عزیزم.  ان شاالله بزودی این دوران  بگذره و این حساسیت لعنتی دست از سر طفل معصومامون برداره.