2777
2789

همیشه حداکثر ۴ روز دیرتر پریود میشدم ولی خوب سر تایم مشخص بوده 

حالا درسته این ماهی که گذشت یکم استرس و اینا داشتم ولی فکر نمیکنم بخاطر این باشه 

صورتم جوش هم زدم . یکی دو روز هم سینه‌م نوک سینه‌م سفت شده بودن.بعضی روزا یه مقدار هم زیر دلم درد میومد مثل موقعی که پریود میشدم ولی باز هم پریود نشدم 

دمنوش گرم چنتا خوردم نمیدونم چی بخورم دیگه 

بعد اینکه من دخترم و ازدواج هم نکردم الان یه عده از دوستا میان یه چیزی میگن😅😂

حتما تنبلی داری برو دکتر اخرم زعفون زنجبیل بخور

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جدیدا همین علائمو میگیرم قبل پریود

شما تخمک گذاریات دردناک نمیشه؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

کیست

قسمت گردنم همیشه جوش میزنه و مو قسمت سینه‌ و گردنم درمیاد خیلی بلندن و اذیتم میکنن 

سالای قبل خیلی دلدرد های گاه و بیگاه داشتم اما پارسال تا الان دیگه ندارم و همیشه هم پریودی هام درد شدید دارم و مجبورم یدونه مفنامیک بخورم 

پارسال فقط یه بار پیش دکتر زنان رفتم سونو انجام دادم گفت مشکلی نداری و این مو هارو لیزر کن اما خیلیا بهم گفتن مو قسمت گردن و چونه که در اثر هورمونی هستن با لیزر نه تنها نمیره بلکه بدتر میشه و اینا باید با دارو خوب بشن و بریزن اما هنوز پیش دکتر جدیدی نرفتم 🥲 

از بس هزینه ازمایش و سونو و خود نوبت دکتر گرونن واقعا نرسیدم امسال برم و همش امروز و فردا کردم 

منم جدیدا همین علائمو میگیرم قبل پریود شما تخمک گذاریات دردناک نمیشه؟

من همیشه از سه روز قبل پریود تا دو روز بعدش درد وحشتناک دارم 

حتی چند سال پیش که راهنمایی بودم طوری حالم بد میشد که مامانم میومد از مدرسه میبردم اورژانس و سالی چند بار مجبورم بودم برم اوژانس سرم و امپول بزنم چون بالا میاوردم و دلدرد شدید میگرفتم 

من همیشه از سه روز قبل پریود تا دو روز بعدش درد وحشتناک دارم  حتی چند سال پیش که راهنمایی بودم ...

نه منظورم ۲ هفته قبل پریوده درد نداری قسمت تخمدانات چپ و راست

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود