2777
2789
عنوان

کی بچه ش با شیاف فقط دفع میکنه؟

421 بازدید | 22 پست

مامانا یه بچه دوسال و نیمه ست که روزی به زور دو سه قاشق غذا میخورد، اونم فقط برنج با خورشتی چیزی، حالا یه هفته ست همون چند قاشق هم نمیخوره، از زور گرسنگی به خودش میپیچه، تا میاد بخوره، اوق میزنه نمیتونه بخوره، قبلاً هم به زور شربت ملین سه چهار روز یبار دفع میکرد، الان اون کارم نمیکنه، حتما با شیاف بزنه تا دفع داشته باشه.

همچین موردی تا حالا برخورد کردید، چیکار کنیم ، چی بدیم درست بشه، بچه با اینکه دوسال و نیمشه، اما قد و وزنش بسیار کمه😔 خواهشاً اگه کمکی ، توصیه ای دارید دریغ نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکشیر خوبه براش شربت درست کنند یبوستش برطرف بشه بعدم مایعات بایدزیادبخوره.اگه عوق میزنم احتمالاتوبلع غذامشکل داره غذارویکم له کنین بدین بخوره .دخترمنم توبلع غذامشکل داشت الان ماشاالله خوب شده 

بيين اين مسئله خيلي مهمه

من پيج خانم دكتر جراح دارم روزي چندتا عمل ميزارن

ك بچه ها بر اثر يبوست روده رو از دست دادن

حواسنم برت عكس بزارم لود نشدن نميدونم چرا..

حتما پبش متخصص گوارش كودكان ببيريز

و سونو شكمي انجام بدين

💕