2777
2789
عنوان

آسم😷

432 بازدید | 8 پست
دوستان سلام من الان شش ماهه تحت نظرم دو هفته پیش سرما خوردم بعد سرفه هام قطع نمیشد رفتم پیش دکتر خودم دوباره دارو داد برام با اسپری اما الان یه هفته هست استفاده کردم باز موقع نفس کشیدن ریه هام یه صدایی میده (مثل لولا در 🤔) کسی هست اینطوری شده باشه میترسم همش نکنه چیز بدی باشه😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جیز بدی نیس به مرور درمان میشه ای کاش اسبره استفاده نمیکردی با قرص درمان میکردی من اسبره زده دیکه انکار بدنم عادت کرد به اسبره جیزای کرم بخور اب کرم بخور
الهی امیدم تویی
آخه اولاش افتصاح بودم دو قدم راه نمیشد برم مجبور بودم اسپری استفاده کنم الان اون مشکلام حل شده فقط ب ...

ببخشید خانم شما خوب شدین ؟چیکار کردین؟منم مدتیه درگیرم

یارب نظر تو برنگردد

واسه درمان آسم من اسم یک دکتری رو شنیده بودم فک نمیکردم خوب بشه آخه انقد اینور اونور رفتم بهتر نشدم دگ ناامید شده بودم. ولی پیش همین دکتر رفتم خیلی خوب بود الان بهترم خداروشکر. دکتر شهرام سیدی هستن مطبشونم سمت شریعتی هست پیج اینستا ام دارن خود دکتر بعضی وقتا تصویری هست دارن صحبت میکننن بعضی وقتام ویسشون هست .