2777
2789
عنوان

تجربی ها

104 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سال ۹۸ دیپلم گرفتم چون ازدواج کردم نتوسم کنکور بدم اگه الان شروع کنم به خوندن میتونم دو سه ساله یه تراز خوب بیارم

منابع اموزشی زیادی دارم ممنون

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون وقت گذاشتین  یادمه اون موقع ها هوش یادگیریم بالا بود میخام از صفر شروع کنم شما تجربی بودی

منم پشت کنکوریم.

غمت نباشه.

از همین امروز شروع کن. کتاباتو بچین دم دست. برنامه بریز

از فردا بخون. 

ازمونارو شرکت کن، ثبت نام نکردی هم بودجه بندییش برو.

معدلت اگر خوبه ک احتمال قبولیت خیلی بالاس.

اگر نه ، ک باید ترمیم بزنی عمومیاتو دوباره بدی‌ .

خب اگه تا کنکور ۱۴۰۴ خودتو برسوونی می‌دونی که ۶۰درصد تاثیر قطعی معادله 

یعنی باید معدلت یازدهم و دوازدهمت خیلی خوب باشه 

دروس عمومیم که همون نمرات مدیریت حساب میشه 

اگه اونا اوکی بودن خیلی راحت میتونی قبول شی

خب اگه تا کنکور ۱۴۰۴ خودتو برسوونی می‌دونی که ۶۰درصد تاثیر قطعی معادله  یعنی باید معدلت یازدهم ...

دهم و یازدهم نمرات بالا بودن ولی دوازدهم ...

چرا دو سه ساله؟حتی همین امسالم اگه وقت کافی بزارین میتونین بهش فکر کنین

اخه همه چی یادم رفته میخام از اول پایه مو قوی کنم رتبه خوبی بیارم

اخه همه چی یادم رفته میخام از اول پایه مو قوی کنم رتبه خوبی بیارم

حرف شما درست ولی اگه از الان به این فکر کنی که دوسال بعده مغزت شل میکنه میگه من حسابی وقت دارم پس پشت سرهم نخونم اینجوری مرورت کمه و نمیتونی

اما اگه فکر کنی خب همین یه سال تمام خودمو میزارم. شد شد نشد واسه سال بعدی پایمو قوی کردم ولی همین امسال باید بتونم

این فکر باعث میشه امسال نهایت تلاشت رو بکنی و بشه

حرف شما درست ولی اگه از الان به این فکر کنی که دوسال بعده مغزت شل میکنه میگه من حسابی وقت دارم پس پش ...

درسته تنها ترسی که دارم اینه وسط راه خسته شم

درسته تنها ترسی که دارم اینه وسط راه خسته شم

برای همین میگم همین امسال تلاش کن فکرتو بزار روی همین امسال چون دروس واست تازگی داره جذابه میخوای بخونی که یاد بگیری مثلا

اگه فقط به فکر تموم شدن نباشی و به فکر این باشی که واقعا یه چیزی یاد بگیری خسته نمیشی

ضمنا از منبع سخت شروع نکن که نفهمی و زده شی. ساعت مطالعتم یه چیز معقول باشه. اینا همه باعث میشه خسته و زده نشی

خودمم تجربی بودم پس میدونم میشه😃

برای همین میگم همین امسال تلاش کن فکرتو بزار روی همین امسال چون دروس واست تازگی داره جذابه میخوای بخ ...

ایشالا شما چه رشته ای قبول شدی