2777
2789

هم خودتون متولد چه ماهی هستید هم همسرتون

مثلا شوهر من فروردینیه خیلی بنظرم آدمی رکی هست

منم دی ماهی هستم خیلی آدم برون گرایی هستم(اینا برای مثال بود)

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم تیرماهیه .خیلی خونسردوآرومه .ولی فکرنکنم به ماه تولدربطی داشته باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

وای بچه ها من اینی که نوشتم رو برای مثال بود من خودم فروردینی هستم و مجردم

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

من تیر هستم برونگرا و خیلی شلوغ و زود ارتباط میگیرم اما شوهرم خرداد حسابی درونگراس و رفیقای زیادی نداره و چیزیکه خیلب منو ازار میده دمدمی مزاجه یثانیه خوبه و عاشق یه ثانیه بعد بداخلاق

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
وای بچه ها من اینی که نوشتم رو برای مثال بود من خودم فروردینی هستم و مجردم

😂😂😂😂 خدا نکشتت، این چه جور مثال زدنه؟ 🤣🤣

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
آذر شوهرمه بعضی وقتا خیلی عصبی میشم ازش .آدم احساساتی هستش .اه الان چیز شدم عصبی هستم خون ب مغزم نمی ...

شوهر دوست منم آذر ماهی هستش واااااای خیلیییی احساساتی هستتتتت یعنی هراتفاقی بیوفته ما منتظر اشک ریختن آقا محمد هستیم خیلی احساساتی هست خیلی

بعد دقیقا بعضی‌ وقتا یکارایی میکنه میره رو مخ دوستم یهو عصبانی میشه 

بزار بگم ولی همینطوری علمی که نیست 

مرد فروردین لجباز خانواده دوست پرو غرور زیاد و آسیب زا  انتقاد می‌کنه انتقاد نمی‌پذیره حسود 

مرد اسفند یکم خیال بافی و رمانتیک.  حساس.  زود رنج گاهی مهربونه گاهی نه 

آذر خطرناک مشکوک  

دی یا آروم یا دقیق برعکس  دنبال پول و کار سرش تو لاک خود قوانین خاص مخصوص به خود یخ گاهی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
😂😂😂😂 خدا نکشتت، این چه جور مثال زدنه؟ 🤣🤣

اخه میخواستم واضح باشه که همه متوجه بشن باز خوبه دوبارم نوشتم ک برای مثال هست😂😂😂😂